2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Bolondulnak a nők Peter Srámekért

Az énekes ugyan most szingli, de sok pikáns ajánlatot kap, ráadásul nem csak a fiatalabb hölgyek vetnek szemet Péterre. 
Csinos hölgyek társaságában kapták lencsevére Peter Srámeket. Az énekes egy különleges, pajzán fotózás kedvéért pózolt a csinos lányokkal, de a hölgyek mindig is fontos szerepet játszottak az életében.
„Nagyon jól esik, hogy ilyen sokan szeretnek, a rajongóim nagy része nő. Az külön öröm számomra, hogy 18-100 éves korig megfordulnak a koncertjeimen” – kezdte Péter.
„Még mindig meglepődöm, ha arra gondolok, hogy mi minden történt az elmúlt évek során. Idősebb hölgyektől is kaptam olyan kéréseket, ajánlatokat, amikre egyáltalán nem számítottam. De ez a szakma ilyen, bizony volt olyan, hogy nem éneklésre kértek. Annyit elárulhatok, igazán arcpirító, 18-as karikás kérések is érkeztek az irányomba. Azt azonban muszáj hozzátennem, hogy a rajongóim nagy része leginkább a zenémre kíváncsi, de úgy érzem lesz mit mesélnem az unokáimnak, ha majd a fiatal koromról kérdeznek” – meséli nevetve Srámek, akinek nem is a hódítások, hanem munkája miatt fontos a megjelenése.
„A külső meghatározó számomra, szerintem egy előadónál az összkép igenis része a teljesítménynek. Tudom, hogy egy szépen felöltöztetett srác önmagában kevés lenne a színpadon, a hang az első, de be kell valljam nekem is jobban kell figyelnem, mint azt az elmúlt egy-két évben tettem. Elkényelmesedtem. Szép, vékony gyerek voltam mindig, aztán elengedtem magam. Ezt a rajongók szóvá is tették. Muszáj volt valami megoldás után néznem. Találtam egy módszert, aminek köszönhetően nem kell sanyargatni vagy visszafogni magam, mivel sokkal kisebb adagokkal is jól lakom. Ez egy testsúlycsökkentő innovátor, ami csupa-csupa hasznos gyógynövényt tartalmaz, például a banaba fa levelét, ami a Fülöp-szigeteken terem, a helyi gyógyítók azt mondják, hogy a hatására a zsírok fele képes csak hasznosulni, nem rakódik le a felesleg. Kipucolta zsírokat, eltűntek a derekamról a kisebb nagyobb hurkák, a megereszkedett tokám is eltűnt. A kúrában lévő indiai csalán segített abban, hogy az anyagcserém is felpörögjön. Mióta 10 kilóval könnyebb vagyok újra könnyebben tudok mozogni a színpadon, sokkal magabiztosabb vagyok. Ez kívülről is abszolút látszik” – meséli büszkén az énekes.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek