2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Bízunk benne, hogy ez a kivétel erősíti a szabályt

Bízunk benne, hogy ez a kivétel erősíti a szabályt

Lakossági bejelentés érkezett, hogy egy autó bizonytalanul, úgymond faltól-falig közlekedik Miskolcon. A rendőrök egy 74 éves ittas, női sofőrrel szemben intézkedtek.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 74 éves nővel szemben. A gyanúsított 2022. szeptember 4-én 14 óra körül Miskolcon, a Kazinczy Ferenc utcában autóját ittas állapotban vezette, úgy, hogy mellette ült 80 éves férje is. A rendőri intézkedést lakossági telefon előzte meg, a bejelentők ugyanis jelezték, hogy egy kocsi a „faltól-falig” közlekedik, erősen bizonytalan a sofőr koordinációja.

A bejelentést követően a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei ellenőrzés alá vonták a járművet és vezetőjét. A 74 éves nővel szemben alkalmazott

A rendőrök felhívják a járművezetők figyelmét, hogy soha ne üljenek ittasan a volán mögé, valamint olyan járműbe sem, melyet ittas személy vezet! Ne engedjék meg családtagjaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek sem, hogy ittasan gépjárművet vezessenek!

„… hogy mindenki hazaérjen!”

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek