2023. 03. 27. hétfő

Hajnalka
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Balesetveszélyesen utaztak a raktérbe zsúfolt munkások

Balesetveszélyesen utaztak a raktérbe zsúfolt munkások

Egy kis-tehergépkocsiban tízzel többen utaztak a megengedettnél. Az Edelényi Rendőrkapitányság járőrei a szabálytalanul, és balesetveszélyesen közlekedő járművet kiszűrték a forgalomból.

Közúti ellenőrzést hajtottak végre az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. október 26-án a 27-es számú fő közlekedési úton. A rendőrök 8 óra 46 perckor Edelény külterületén vontak ellenőrzés alá, egy kis-tehergépkocsit, illetve annak sofőrjét. A jármű rakterében, szabálytalanul a padlólemezen utazva 13 személy tartózkodott. Az alkalmi munkásokat szállító jármű 27 éves sajószentpéteri vezetőjével szemben a hatóság eljárást indított.

A tetten ért sofőrt a járőrök előállították az Edelényi Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság azonnal meghozott – elsőfokú határozatában a szabálysértőt 50 000 forint pénzbírsággal sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazzák az azonnali intézkedés, és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek