2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Balesetet okozott a jogosítvány nélkül, ittasan vezető sofőr

Balesetet okozott a jogosítvány nélkül, ittasan vezető sofőr

Oszlopnak csapódva állt meg az az autó, aminek vezetője ittasan vezetett, és jogosítvány nélkül. A szerencsi közúti közlekedési balesetben a sofőr súlyosan, míg utasa könnyebben megsérült.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 22 éves rakamazi férfival szemben. A gyanúsított 2021. november 20-án 4 óra 50 perc körül Szerencsen úgy vezetett egy autót, hogy azzal a kanyarban kisodródott és oszlopnak csapódott.

A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, továbbá az adatok ellenőrzése során az is kiderült, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A hatóság így vele szemben szabálysértési eljárást is indított.

A kocsi üzembentartója az autóban utazott, a 23 éves férfival szemben a rendőrség járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan, vagy más bódító hatású szer hatása alatt vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…