2024. 05. 22. szerda

Júlia, Rita
1 EUR 388 HUF
1 GBP 456 HUF

Kényszerleszállás

Kényszerleszállást végrehajtó sportrepülővel kapcsolatban, illetve családon belül erőszak miatt intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Kényszerleszállást hajtott végre a 26-os számú főút 6. kilométerszelvénye melletti napraforgó táblában egy sportrepülőgép. A légi jármű 2021. augusztus 9-én 19 óra 45 perckor szállt fel a miskolci repülőtér 34-es felszálló pályáját használva két férfival a fedélzetén. A felszállás után a pilóta a motorteljesítmény csökkenését észlelte és a közeli mezőgazdasági területen kényszerleszállást hajtott végre. A landolás során személyi sérülés nem történt, azonban a repülőben anyagi kár keletkezett.

A Miskolci Rendőrkapitányság légi közlekedés veszélyeztetése vétség elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást, az eset körülményeit a szakemberek vizsgálják.

Hozzátartozók közötti erőszak kapcsán két esetben az Encsi Rendőrkapitányság alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást.

Az elmúlt 24 órában megyénk útjain – a közlekedők szabálykövetésének és türelmének köszönhetően – mindössze két személyi sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés pedig tizenhét esetben jutott a hatóság tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek