2021. 10. 20. szerda

Vendel
1 EUR 362 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Aranyérmekkel tértek haza – Kiváló hónapot zártak a HELL Fight Club versenyzői

Aranyérmekkel tértek haza – Kiváló hónapot zártak a HELL Fight Club versenyzői

Mozgalmas és eredményes hónapon van túl a HELL Fight Club ökölvívó egyesület. A klub versenyzői két aranyéremmel és két bronzéremmel térhettek haza a 2021. évi Ifjúsági Ökölvívó Magyar Bajnokságról és a Musztafa Hajrulahovics Emlékversenyről.

Szeptember 21. és 27. között Szarajevóban képviseltették magukat a Fight Club versenyzői a Musztafa Hajrulahovics Emlékversenyen, ahol Csóka Nándor és Mester Soma szállt ringbe. Kemény mérkőzéseket játszottak, és végül mind a ketten harmadik helyezést értek el, amelynek köszönhetően nagy eséllyel részt vehetnek a hamarosan megrendezésre kerülő felnőtt világbajnokságon.

Szeptember 23. és 26. között került megrendezésre az Ifjúsági Ökölvívó Magyar Bajnokság, amely egyben válogató is volt az Ifjúsági Európa-bajnokságra. A Büki Csarnokban lezajlott versenyen a HELL Fight Club színeiben Varga Beáta és Mezei Petra indult, és nagy küzdelem után mindketten aranyérmet vihettek haza. A bajnokság legjobb női versenyzőjének járó különdíjat szintén Mezei Petra, a HELL Fight Club versenyzője szerezte meg. Az eredményeiknek köszönhetően a lányok kvalifikálták magukat az Európa-bajnokságra.

A HELL Fight Club versenyzői 2021. október 4-8. között Tatán edzőtáborban vesznek részt, ezt követően utaznak az Európa-bajnokságra!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum