2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Ajándék Idősek Napjára Gödöllőn

Azt gondolom, hogy ma nem sok dolog okozhatott volna nagyobb örömet a gödöllői szociális otthonban lakó időseknek, mint az, hogy megérkezett a várva várt kisbusz, amelyet Gödöllő testvérvárosa Wageningen  egyik alapítványa szerzett meg, és adta át kulcsát a mai napon Czeglédi Ingríd intézményvezetőnek.

 

A Gödöllő Rotary Club csapata is nagyon várta már ezt a pillanatot, hiszen a 2022. decemberében megrendezett Mikulásfutáson az adományokból összegyűjtött 700 000 ezer forintot, a klub tagjai is ennek a kisbusznak a megvételére szánták, – mint azt Mandzákné Tarnavölgyi Judit, elnök a megnyitón elmondta.

Mint azt az alapítvány vezetőjétől megtudtuk 10000 euróért vásárolták meg a speciális kialakítású kisbuszt, amellyel a tolókocsiban ülő mozgássérülteket is tudják szállítani, s ehhez a mi adományunkkal együtt 3000 euró érkezett Gödöllőről. Gémesi György, Gödöllő polgármestere külön köszönetet mondott az alapítvány és a testvérváros vezetőségének az adományért.

Ünnepélyes Idősek napja keretében adta át az adományt a küldöttség, amellyen műsorral is kedveskedtek az idős embereknek, a wageningenieknek, s a meghívott vendégeknek.

Gyönyörködhettek Fodor László Kossuth-díjas klarinétművész játékában, és a holland küldöttség táncos lányainak vérpezsdítő, modern flamenco műsorában.

obe-ol

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…

További cikkek