2023. 09. 25. hétfő

Eufrozina, Kende
1 EUR 387 HUF
1 GBP 446 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • A rendőrök elfogták azt a férfit, aki ittasan, jogosítvány nélkül lopott el egy teherautót

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki ittasan, jogosítvány nélkül lopott el egy teherautót

Még be sem jelentette a sértett, hogy ellopták a kis teherautóját, amikor a sárospataki rendőrök elfogták a tolvajt, aki vezetői engedély nélkül, és ittasan vezetett.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság egy 31 éves vissi férfival szemben. A gyanúsított 2023. február 14-én 11 óra előtt Bodrogkisfaludon ellopott egy fával megrakott kis teherautót.
kta

A Sárospataki Rendőrkapitányság munkatársai aznap közúti ellenőrzést hajtottak végre Olaszliszka belterületén, amikor a járőrök többek között ellenőriztek egy közel másfél köbméternyi fával megrakott teherautót, illetve annak sofőrjét. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfinek nincs vezetői engedélye, a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt mutatott, továbbá az is kiderült, hogy a járművet nem sokkal korábban lopta el Bodrogkisfaludról.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrök előállították a rendőrségre és gyanúsítottként hallgatták ki. A sértett mielőtt bejelentette volna a lopást, a rendőrök már értesítették őt, hogy teherautóját, annak rakományával együtt megtalálták és lefoglalták.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Madárlátta maláta
Egy sör nem sör, tartja a mondás, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén nyertes licitáló akár többet is főzhet. A meghirdetett gyártó…

További cikkek