2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

Lopás és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 20 éves szomolyai és egy 31 éves bogácsi nővel szemben. Az eljárás adatai szerint a gyanúsítottak 2022. január 28-án az esti órákban, Bogácson az egyik kemping nyitva hagyott apartmanjába bementek, és onnan a vendég személyes iratait, bankkártyáját, illetve több mint százezer forint készpénzét tulajdonították el. Az elkövetők másnap a lopott bankkártyával különböző bogácsi üzletekben három alkalommal fizettek, melyek során dohánytermékeket és élelmiszereket vásároltak. A nők a lopott fizetőeszközzel így több mint harmincezer forintot költött el.

A rendőrök a bejelentést követően pár órán belül a két elkövetőt otthonukban elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek