2022. 01. 21. péntek

Ágnes
1 EUR 358 HUF
1 GBP 428 HUF

Pótnagyi lett Bay Éva

Fantasztikusan érzi magát Bay Éva: a 68 éves tévés legenda testileg és szellemileg is kirobbanó formában van. Amióta egy gyógynövénykeverék segítségével 18 kilótól megszabadult, azóta energikusabb mint korábban, teli van tettvággyal, aminek a szomszédai kifejezetten örülnek, hiszen pótnagyiként is szuperül helytáll.

Évahoz a szomszédban lakó gyerekek születésük óta nagyon közel állnak, és még most sem okoz neki nehézséget egy-egy közösen eltöltött nap.

„Mivel a saját unokáink messze vannak, velük nem tudunk sokat együtt lenni, de a szomszéd gyerekeknek én lettem a pótnagyijuk. Születésük óta nagyon sokat vannak nálunk, a tizenegy éves Botond, a kilencéves Csenge és a négyéves Rozi olyanok nekem, mintha a sajátjaim lennének. Nagyon szeretek velük lenni, és szerencsére nem is okoz számomra gondot, hogy lépést tartsak a három lurkóval. Biztos vagyok benne, hogy ebben a fogyásom is közrejátszik, mióta a gyógynövénykeverékemmel lefogytam, sokkal jobban érzem magam a bőrömben, könnyebben mozgok, tartom velük az iramot, ha kell, még futok is utánuk” – kezdte Éva.

„Ha átjönnek hozzánk, mindig főzök valami finomságot, fürdenek a medencében, játszanak a kutyákkal. Szerencsére nagyon szeretnek nálunk lenni, és ez engem rendkívül boldoggá tesz. Rajtuk kívül még a barátnőm most már 20 éves nagyfiának is én vagyok a pótnagyija. Ha találkozunk, mindig sóhajt egy nagyot, hogy bárcsak készítenénk neki kakaós vagy fahéjas csigát, amit örömmel meg is sütök, aztán persze én sem tudom megállni, hogy ne egyek belőle. Szerencsére nem is kell” – tette hozzá nevetve Éva.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Tetten ért támadók
A miskolci rendőrök elfogták azt a két férfit, akik vascsővel ütötték áldozatukat, majd erőszakkal elvették az értékeit. Felfegyverkezve elkövetett…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum