2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • 25 éve van együtt férjével Keleti Andi – ritka közös fotókkal

25 éve van együtt férjével Keleti Andi – ritka közös fotókkal

Huszonharmadik házassági évfordulóját ünnepli a napokban Keleti Andrea és férje, Kovács Zoltán. Bár Andrea 9 évvel idősebb a férjénél, ez egyáltalán nem látszik rajtuk. Ez annak is köszönhető, hogy Andi az elmúlt években 2 ruhaméretet fogyott egy étvágycsökkentő segítségével.

 

 

 

 

 

 

Irigylésre méltó Andrea és Zoltán házassága, a pár sosem élt meg komolyan hullámvölgyeket.

„Néhányan tudják, hogy a férjem és köztem van egy kis korkülönbség, egy kis kilenc évecske, az én javamra. Mindig abban bízom, hogy nem látszik rajtam, de mindent meg is teszek, hogy így legyen. Amíg megvan a csillogás a szememben, addig nincs gond. Az egyik fegyverem a tánc, ami a lelkemet és a testemet is fiatalon tartja, a másik, hogy nemrég jelentős visszaalakuláson mentem keresztül: büszke vagyok rá, hogy újra táncosnős alakom lett. Két éve kaptam egy gyógynövényreceptúrát, aminek segítségével önsanyargatás nélkül fogytam 2 ruhaméretet és picit több mint 10 kilót. Az elért eredményt sikerül is tartanom, szerencsére komolyabb lemondások nélkül. A módszer alapja egy palesztin szuperrost, ami sokat segít, mivel telítettségérzetet okoz, a grönlandi moszat pedig zsírbontást pörgeti fel. A férjem mindig elmondta, hogy neki mindenhogyan tetszem. De egy nőnek fontos, hogyan néz ki, hogy mit lát, amikor a tükörbe néz.” – kezdte Andrea

„Nekem nem számít, hogy Andi hány kiló, de az emeléseknél jól jön, hogy lefogyott” – tette hozzá nevetve férje.

„Zolival 25 éve élünk együtt, és a 23. házassági évfordulónkat ünnepeljük a napokban. Nem is emlékszem rá, hogy valaha megjegyzéseket kaptunk volna a korkülönbségre, ami köztünk van. Talán a legelején, amikor elkezdtünk együtt járni, de azokat az aggályokat már rég legyőztük. A családom az első perctől imádja Zolit, egy-két hét együttjárás után odaköltözött hozzám. A nagypapa óvodásnak hívta, de mindezt nagy szeretettel és tisztelettel mondta, mert hamar kiderült, hogy Zoli nem csak kedves, hanem nagyon ügyes is, és mindent megszerel, ezzel pedig kivívta a nagypapa tiszteletét.” – emlékezett vissza Andrea, aki azt is elárulta, mi lehet az oka annak, hogy ennyi év után is nagyon jól működik a házasságuk. „Szerintem az, hogy a mi kapcsolatunk a mai napig ennyire erős és masszív, annak is köszönhető, hogy nagyon szerencsésen találtunk egymásra, a kezdetektől sok közös tervünk, álmunk, feladatunk van. És a humor nagyon fontos. Persze minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek és nehézségek. A mi életünkben a legnagyobb nézeteltéréseket a gyereknevelés terén éltük meg. A munkán sosem vesztünk össze, nagyon gördülékenyen megy az első perctől kezdve. Ezért olyan nagy válságokat sosem éltünk meg. A legjobb barátom Zoli, ha valami gondom van, hozzá fordulok, de ő is szerencsés, mert olyan típus vagyok, hogy nem bonyolítom túl a dolgokat, könnyen túllépek a sérelmeken, nem akadok fent apróságokon.” – mondta Andrea, aki azt is elárulta, egymáson kívül a tánc és a közös tánciskolájuk is közös szerelem az életünkben.

„Olyan, mintha három gyerekünk lenne, kettő már sínen van, a harmadik kicsit betegeskedett az utóbbi időben, mint megannyi vállalkozás, de most már talán ez is újra rendbe jön, nagyon sokan szeretnek táncolni, és nagyon boldogok vagyunk ettől. Azt hiszem, hogy nekünk tanítás azért is fontos, mert csodás embereket ismerünk meg általa.” – magyarázta Andi.

A házaspár lánya már igazi felnőtt nő lett, de Zoltán és Andrea még nem számít rá, hogy bővülne a család.

„Unokákra még nem gondolunk, a lányunk most kezdte az egyetemet, nagyon szimpatikus udvarlója van.” – kezdte Zoltán, akitől felesége vette át a szót. „Most, hogy a gyerekek nem igénylik már annyira a társaságunkat, rengeteg időnk lett, de szerencsére tudunk mit kezdeni vele, élvezzük a szabadságot” – tette hozzá titokzatosan Andrea.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …

További cikkek