2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Húsvéti mérleg

A rendőrök az ünnepi időszakban történő ellenőrzés fókuszát az ittas vagy bódult állapotban lévő járművezetőkre irányították Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain is.

A Roadpol Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) 2022. éves terve alapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2022. április 15-e és 18-a között hajtott végre fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést.

Az akció elsősorban az ittas vagy bódult állapotban lévő járművezetők kiszűrésére irányult.

A borsodi rendőrök az akciósorozat időtartama alatt 12857 járművezetőt ellenőriztek. Az ellenőrzött személyek közül összesen 29 olyan sofőr volt, akik alkoholt fogyasztottak és akiket még az előtt kiszűrtek a forgalomból, mielőtt balesetet okoztak volna.

A fenti eseteken túlmenően a rendőrök 113 egyéb jogsértést is feltártak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti közlekedés szabályait!

 

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek