2024. 05. 26. vasárnap

Evelin, Fülöp
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF

Tudod, hogy mi az, amire minden embernek szüksége van?

Természetesen sok mindent fel lehetne sorolni, de ha a híres pszichológus, Abraham Maslow által felvázolt piramist nézzük, amely a szükségletek hierarchiáját hivatott bemutatni, akkor a legalapvetőbb emberi szükségletek a fiziológiai (légzés, étel, víz, alvás) és a biztonság (fizikai, anyagi, vagyoni, erkölcsi egészségi). Ez azt is jelenti, hogy ételre, vízre és fedélre mindig minden élő embernek szüksége lesz, így ha ezekkel kapcsolatban keresel magadnak egy szakmát, akkor bizony nem fogsz munka nélkül maradni sosem.

Gondolj csak a pékekre, a szakácsokra, az élelmiszerbolti eladókra, de akár az ingatlanokkal kapcsolatos szakmák is tökéletes és megbízható bevételi forrást jelenthetnek! Mai cikkünkben egy nagyon népszerű és igencsak kapós ingatlanos képzést és munkakört hoztunk el neked.

Ingatlanértékesítés? Miért ne?

Sokakban él téves kép az ingatlanközvetítőkkel kapcsolatban, amely javarészt annak tudható be, hogy egy időben sok képzetlen ember választotta úgymond menekülési útvonalként ezt a szakmát. Persze teljesen más a helyzet, ha a Tanfolyam.hu ingatlanszakmai tanfolyamának elvégzése után helyezkedsz el ebben a munkakörben, ugyanis akkor már nagy szakértelemmel fogod tudni kiváló minőségben ellátni a feladataidat.

A munka sokrétű lesz, és garantált, hogy nem lesz két egyforma munkanapod: különböző ügyfelek (családalapítás előtt álló fiatal házasok, agglegények, nyugdíjasok, patchwork családok, a lehetőségek tárháza végtelen) fognak megtalálni különböző igényekkel, amelyeknek megfelelő házat neked kell felhajtani vagy épp felajánlani az eladó házak, lakások közül.

Természetesen az értékesítés mellett a dokumentáció és az utánkövetés is pontosságot igényel, így valóban sok soft skillre lesz ahhoz szükséged, hogy sikeres légy ebben a szakmában.

Nem akadály a távolság sem! 

Ha már korábban is szemeztél ezzel a képzéssel, de akkor nem volt olyan képző, aki a közeledben szervezett volna ilyen tanfolyamot, akkor a jó hír, hogy a Tanfolyam.hu ingatlanközvetítő képzése távoktatásban is elvégezhető. A beiratkozás feltétele csupán az érettségi bizonyítvány megléte, így ha az a fiókodban lapul, máris élesítheted a jelentkezésedet!

A három hónapig tartó képzés órái órarend szerint hetente 2-3 alkalommal kerülnek megrendezésre, viszont a jó hír, hogy az utazással semennyi időt nem kell elvesztegetni, hiszen otthonod kényelméből az internetnek köszönhetően részt vehetsz az e-learning keretében szervezett kontaktórákon.

Így rengeteg időt megspórolsz magadnak, és negyed év múlva akár egy teljesen új szakmában ki is próbálhatod magad!

A munka, amire mindig szükség lesz

Ez ingatlanos valóban olyan szakma, amire mindig szükség lesz, ám akkor lesz rá szükség igazán, ha jól csinálod a dolgod.

Ha elsajátítod a szükséges jogi, műszaki, gazdasági ismereteket, az ingtlanközvetítés alapjait, az értékesítés, a marketing és a kommunikáció jelentőségét, akkor egészen biztosan magas színvonalon fogod tudni űzni ezt a szakmát. Hajrá!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kutatás: a mérnöki, programozói és orvosi pályát tartják legvonzóbbnak az egyetemisták   Mérnöki, programozói és orvosi pályán helyezkednének el…

További cikkek