2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Gyors ütemben halad a Piaccsarnok építése Mezőkövesden

A kivitelező cég jelenleg az üzlethelyiségek tetőszerkezetének kialakításán dolgozik.

Mezőkövesd Önkormányzatának „Vonzó és élhető városi környezet kialakítása Mezőkövesden” című nyertes pályázata révén megvalósuló Piaccsarnok munkálatait a Wiktori Kft. végzi. Az építkezést a talaj- és közművesítési munkák, valamint az alap szerkezeti elemek kialakításával kezdték. Az elmúlt egy hónapban látványos változások történtek az érintett területen.
Az elmúlt időszakban a 3-as és 4-es üzletsor, épület, valamint a wc-blokk szerkezeti elemeinek építése történt meg: a helyiségek főfalának, a wc vasbetonfödémének felépítése, valamint a homlokzat külső vakolása és a külső falazat elkészítése. Jelenleg az 1., 2. és a 3-as üzletsorok, valamint a belső udvar fölötti tetőszerkezetét építik. A wc épületében és az üzlethelyiségekben már az épületgépészeti, vezetékezési munkák zajlanak. Az 1-es épületnél a talajvíz elleni szigetelés elvégzése után a gépészeti, elektromos alapvezeték is elkészült. Ebben az épületben már a hőszigetelésen dolgoznak a szakemberek. Fontosabb, még a kivitelező előtt álló munkafázis például a wc épület lapos tetőjének hő- és vízszigetelése. Közműegyeztetés követően elkezdjük a külső közművek építését, valamint a belső udvar rétegrend kialakítását is.
Az építkezés jelenlegi állása alapján elmondhatjuk, hogy a kivitelező cég tartani tudja a szerződésben vállalt befejezési határidőt, így július végén már birtokba vehetjük az új Piaccsarnokot.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…