2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Értékteremtés Abaújban

Abaúj értékei címmel  festmény és rajzpályázatot hirdet az általános és középiskolás abaúji diákok körében  az Abaúj Leader Egyesület  Elnöksége. Az öt kategóriában meghirdetett verseny díja egy közös egy napos kirándulás, valamint értékes tárgyjutalmak.
A pályázat célja: az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (UMVP) lehetőségeinek, és céljainak széles körben történő ismertetése, népszerűsítése.

A pályázatot az alábbi öt kategóriában hirdetik meg:

I. Általános iskolák 1-2. osztályos tanulói részére Abaúj értékei témakörben

II. Általános iskolák 3-4. osztályos tanulói részére Abaúj értékei témakörben

III. Általános iskolák 5-6. osztályos tanulói részére Értékteremtés Abaújban témakörben

IV. Általános iskolák 7-8. osztályos tanulói részére Értékteremtés Abaújban témakörben

V. Középiskolások részére Értékteremtés Abaújban témakörben

A pályázat témája I-II. kategóriában: Pályázni lehet bármilyen természeti, vagy épített érték ábrázolásával, amely csak Abaújra jellemző, és Abaújban lelhető fel. A pályázónak bármilyen technikával, (kivéve a kollázs és a montázs) paszpartu és keret nélküli, kizárólag A3 méretben készített rajzzal, vagy festménnyel lehet pályázni.

A pályázat témája III-V kategóriában: Pályázni lehet az Új Magyarország Vidékfejlesztési program (UMVP) un. III-as tengelyének falumegújítás- és fejlesztés, vidéki örökség megőrzése jogcímekben, valamint mikrovállalkozások létrehozása és fejlesztése, továbbá turisztikai fejlesztések témakörben foglaltak szerinti pályázati lehetőségekre készített rajzzal, festménnyel. A pályázónak egy-egy elképzelt, vagy megvalósult fejlesztést ábrázoló, bármilyen technikával (kivéve a kollázs és a montázs) paszpartu és keret nélküli, kizárólag A3 méretben készített rajzzal, vagy festménnyel lehet pályázni.

Beérkezési határidő:

Az elkészült munkákat 2010. november 10-én 15 óráig lehet személyesen leadni az Abaúj Leader Egyesület munkaszervezetének irodájában. Cím: 3860 Encs, Petőfi u. 62. I. em. 6-7.

Kérjük, hogy a pályaműveken a rajz címe is szerepeljen.

Ezen túl kérjük jeligével ellátni, mely jelige és a pályázati kategória is szerepeljen a rajz hátoldalán.

A jeligét egy borítékra írják rá, mely zárt boríték tartalmazza a rajzot készítő tanuló nevét, az iskola megnevezését, a pályázati kategóriát, a rajz címét és a felkészítő tanár nevét.

A pályamunkák elbírálását háromtagú szakmai zsűri végzi, kategóriánként 1-3 helyezett kiválasztására kerül sor. A helyezettek értékes tárgyjutalomban, valamint közös, egynapos szakmai kirándulásban részesülnek.

Az eredményhirdetés tervezett időpontja 2010. november 24. szerda.

A jutalmazott pályamunkák kiállításra kerülnek az eredményhirdetést követően az Encs Városi Galériában.

A meghirdető Abaúj Leader Egyesület Elnöksége várja minden iskola tanulójának kreatív ötletét megformázó pályaműveket, azok elkészítéséhez jó munkát és hasznos időtöltést kíván!

A pályázaton kizárólag az Abaúj Leader Egyesület tervezési területén működő iskolák tanulói indulhatnak.

A pályázatra elküldött pályamunkákat a meghirdető szervezet nem adja vissza, az a kiíró tulajdonát képezi, melyet a későbbiekben szabadon felhasználhat.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni Gombár Sándor projektmenedzsernél lehet a 06-20-232-7271 telefonszámon vagy a gombar.sandor@abaujleader.hu e-mail címen..

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek