2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

DK: Mészáros Lőrinc, a polihisztor gázszerelő

Tovább gyarapodik Orbán Viktor házi gázszerelője, Mészáros Lőrinc. Ezúttal két alcsúti közbeszerzési pályázaton is nyert a nevét viselő céggel. Mindkét pályázatot az alcsúti Arborétum fejlesztésére írta ki a Duna–Ipoly Nemzeti Park. A Magyar Narancs információja szerint az első tender kertészeti munkák kivitelezésére vonatkozott, és nettó értéke 17,8 millió forint volt. (Az eredményt június 4-én tették közzé a közbeszerzés. hu-n.) Ezen a Mészáros és Mészáros Kft. két, komoly kertészeti tapasztalatokkal rendelkező kertészeti vállalkozást is lenyomott.
A másik tendert az alcsúti Arborétumban végzendő építési beruházásra írták ki, értéke nettó 141 millió forint. A felcsúti polgármester cége mellett a másik, végül vesztes pályázó a DTRT Vízépítő és Környezetgazdálkodási Kft. volt.

A Demokratikus Koalíció szeretné kifejezni ámulatát, hogy elég Orbán Viktor haverjának lenni, és az illető azonnal reneszánsz emberré lesz. Mészáros igazi polihisztor: polgármester, utat épít, agrárvállalkozó, gázt szerel, fociklubot vezet és most már a kertészethez is ért. A DK továbbra is felajánlja Mészáros Lőrincnek, hogy tartson előadást a tévé nyilvánossága előtt, hogy csinálja, hogy a semmiből 7 milliárdos vagyonra tett szert. Jó lenne, ha kitérne arra is, hogy a teljes vagyon az övé, vagy egy adott pillanatban van-e elszámolni valója a barátjával.

Gréczy Zsolt szóvivő
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek