2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Pályázatok
  • »
  • Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. január 30-án történt rendőrségi eseményeiből.
A megye rendőri szervei 2015. január 30-án két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy férfival bolti lopás miatt tulajdon elleni szabálysértés, míg garázdaság elkövetése miatt egy fővel szemben alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést az encsi rendőrök.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2015. január 30-án igazoltatták V. András 23 éves helyi lakost. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy őt a Miskolci Járásbíróság körözi magánokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt. Az egyenruhások az elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt a Miskolci Rendőrkapitányságra állították elő, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást két esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság, míg egy alkalommal az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés pedig nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…