2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Vajon a megyéből kerül majd ki az ország Mesterek Mestere?

Vajon a megyéből kerül majd ki az ország Mesterek Mestere?

Pályázat indult építőipari mesteremberek részére, melynek keretében a megye és az ország legjobbját, a Mesterek Mesterét keresik.  
Otthonunk, gyermekeink óvódája, iskolája, az utcák, a házak és terek, a hely ahol élünk: nem is gondolunk azokra a mesteremberekre, akik mindezt felépítették. Az építő szakmák társadalmi megbecsülése alacsony, egyre kevesebb fiatal választja hivatásául az építőipart.  

“Szeretnénk elismerni a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó építőipari szakemberek munkáját és ezzel szeretnénk hozzájárulni, hogy javuljon az építő szakmák megbecsülése. Szeretnénk ha újra vonzóvá válna az építőipar a fiataloknak, mert építeni, alkotni a legcsodálatosabb dolog a világon” – beszélt céljaikról Markovich Béla a díjat alapító Mapei Kft. ügyvezetője.  

Hozzátette: Emellett a legjobb szakemberek bemutatásával szeretnénk segíteni az építőipar kultúrájának fejlődését Magyarországon.  

Ki lesz a Mesterek Mestere a megyében?   

Az évente kiosztásra kerülő díjra minden, munkáját mesteri szinten, hivatásként folytató ma is aktív kőműves és burkoló szakember pályázhat. A pályázathoz referenciák, illetve referencia fotók beküldésével lehet pályázni.  

A beérkező nevezettek közül a szakmai zsűri közönségszavazásra kiválaszt minden megyében és Budapesten 3-3 szakembert, akik közül közönségszavazás dönti el, hogy a megyében ki lesz a Mesterek Mestere. A Magyarország Mesterek Mestere Díjat a szakmai zsűri ítéli oda.  

A díjazottak jelentős erkölcsi és anyagi elismerésben részesülnek: használhatják a Mesterek Mestere címet, tárgyjutalmat és jókora hírverést kapnak.  A pályázatok benyújtásának határideje 2015. szeptember 1. További információk a pályázatról www.mapei.hu/mesterekmestere címen találhatók.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek