2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Új csarnok, új gépsor az Észak-Ferr Kft-nél

Közel 135 millió forintból bővítette eszközparkját a miskolci Észak-Ferr Kft. A vállalkozás új csarnokát – egy  18 csévés acélhuzal gyártó-, valamint egy alumíniumhúzó gépsorral – kedden adták át.

Tóth Endre /jobbról/ ügyvezető elmondta, hogy a két gépsorra vélhetően nagy feladatok várnak, ha a MÁV  2020-ig zajló 900 kilométeres hazai vasúthálózat bővítéséből kivehetik a részüket.

Bihall Tamás,/középen/ a BOKIK elnöke köszöntő beszédében az innováció fontosságáról beszélt, amelyet a helyi cégeknek is egyre jobban ki kell használni a versenyképesség érdekében.


Barkóczi István
,/bal/ az Észak-Ferr Kft. tulajdonosa arról szólt,  hogy a cég a beruházást önerőből, valamint az Európai Unió és a Magyar Állam által biztosított támogatásból hajtotta végre. A Széchenyi 2020 „Mikro, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése” című pályázaton 67,5 millió forint vissza nem térítendő forrást nyert az Észak-Ferr Kft.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek