2022. 06. 30. csütörtök

Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Településmarketingről tanácskoztak

Ma már nem kérdés, hogy a jó bornak is kell a cégér, a településeknek pedig a marketing, hogy vonzóvá váljanak a turisták számára. Településmarketing munkaértekezletet rendeztek csütörtökön a Megyeházán. A résztvevőket Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte.2018-ban Marketingaktív megye díjat nyert el Miskolc és Kazincbarcika aktivitásának köszönhetően Borsod-Abaúj-Zemplén megye – elevenítette fel az elmúlt évi sikert a közgyűlés elnöke. Kiemelte, hogy a XXI. században a polgármestereknek, területfejlesztési szakembereknek is szükségük van marketing ismeretekre. A rendezvény mintegy gondolatébresztő számukra. (Úgy tűnik vették is a lapot, mert megtelt érdeklődővel a díszterem- a szerk.). S ha már szóba került a területfejlesztés megemlítette, hogy több sikeres pályázattal is hozzájárul a gazdaságfejlesztéshez, ennek egyike a „paktum”, amely a társrendezője a munkamegbeszélésnek.  Tevékenységükről a bazpaktum.hu internetes oldalon tájékozódhatnak.

Ezt követően dr. Piskóti István „marketing guru”, a Miskolci Egyetem intézet igazgatója tartott előadást a marketingről, ezen belül is település marketing sajátosságairól.   A lényeg összefoglalva: „jó helyet kell csinálni és megismertetni.”  Az igazgató után gyakorlati szakemberek szóltak konkrét témákról.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum