2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Szerdán indul a Fiatal Vállalkozók Hete a Bálnában, milliárdosokkal

Szerdán indul a Fiatal Vállalkozók Hete a Bálnában, milliárdosokkal

Két napig a fiatal vállalkozóké és leendő vállalkozóké a Bálna. November 14-én és 15-én Fiatal Vállalkozók Hete!

Az ország 5. leggazdagabb embere (Bige László), a milliárdos pék (Fornetti alapító Palásti József), Andy Vajna, Majka és további sikeres vállalkozók, előadók, olimpikonok osztják meg sztorijukat.

Az ingyenes rendezvényen a fiatal vállalkozókat és a leendő fiatal vállalkozókat várják a szervezők automatizált büfével, Magyarország legnagyobb üzleti showján, a Fiatal Vállalkozók Hetén. Szó esik a vállalkozás indításról, kiderül hogyan vonjunk be kockázati tőkét és mi az eredményes marketing titka, valamint milliárdosok storyznak sikereikről.

Szerdán: Andy Vajna, parókáktól a farmereken át egészen Hollywoodig

Szerdán a Vállalkozz az Életre napon 15:30-tól kiderül: Hogyan indíts agrárbizniszt? Hogyan építs márkát? Mi kell a vállalkozás indításhoz? Miért lett milliárdos pék Palásti József és mi lesz most az új nagy dobása?

Az esti órákban színpadra lép Andy Vajna, aki Los Angelest is meghódította, majd Palásti József, a Fornetti alapítója ad tanácsot minden vállalkozó kedvű fiatalnak és kóstoltatja meg új egészséges gyorsételét a helyszínen.

Csütörtökön: Az ország 5. leggazdagabb embere is ott lesz

Csütörtökön, a Generációváltás és Családi vállalkozások napon gazdag üzletemberek beszélnek márkaépítésről, országos brandekről, kockázati tőkéről, családi cégekről és pályázatokról a jövő milliárdosainak.

Az eseményen Krisán László, a KAVOSZ vezérigazgatója és Kovács Patrik, a FIVOSZ alapító elnöke köszönti a megjelenteket.

Az érdeklődők este Bige Lászlótól, a Nitrogénművek Zrt. alapító-tulajdonosától, az ország 5. leggazdagabb emberétől kérdezhetnek, Majoros Péter „Majka” pedig rávilágít, mit tanulhatunk a showbizniszből, amit a vállalkozásba már másnap beültethetünk.

Regisztrálj még ma!

A Fiatal Vállalkozók Hete ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amely a fiatalvallalkozokhete.hu weboldalon pár kattintással elvégezhető. A nagy érdeklődésre való tekintettel és a helyszín befogadó kapacitása miatt érdemes mielőbb bebiztosítani a helyet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…