2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Személyes és telefonos ügyfélkiszolgálásban a Provident a legjobb

Személyes és telefonos ügyfélkiszolgálásban a Provident a legjobb

Duplázott a Provident a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díjon: a pénzügyi vállalat személyes és telefonos ügyfélszolgálat kategóriában is a legjobbnak bizonyult az objektív felmérés-sorozat és az ügyfelek véleménye alapján.

A hatodik alkalommal meghirdetett versenyen a Provident idén negyedszer indult, és minőségi szolgáltatása elismeréseként eddig összesen hét díjjal büszkélkedhet. A mostani megmérettetésen a cég munkatársai kiemelkedően jól teljesítettek a próbavásárlások- és hívások során, ügyfeleinek 92 százaléka volt teljes mértékben elégedett a személyes ügyfélkezeléssel, és 87 százaléka ítélte kiválónak a telefonon kapott tájékoztatást.
2011 után ismét személyes és call center kategóriában is első helyezést ért el a Provident Pénzügyi Zrt. a nagyvállalatok között a ClientFirst Consulting Kft. által meghirdetett kiválósági versenyen. A pénzügyi társaság eddig összesen háromszor nyert mindkét kategóriában, és tavaly a második legjobb eredménnyel büszkélkedhetett a call centerek között.  A díjakat – az ügyfelek véleményét is számításba véve – egy objektív és egységes minősítési szempontrendszer alapján, több hónapos felmérés-sorozatot követően ítélték oda.
A ClientFirst Consulting Kft. által életre hívott verseny legfőbb célja a magyarországi ügyfélkiszolgálási kultúra fejlesztése. „A Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Program és Díj azonban nemcsak egyszerűen egy nemes verseny a különböző ágazatok vállalatai között, hanem az ügyfélkiszolgálás területén dolgozó vezetők és munkatársak közösségeinek mozgósítása, közös tevékenységének értékelése, a csapatokban rejlő erő megmérettetése is. Az egyéni teljesítmények csak a többiek együttes teljesítményével együtt válhatnak eredményessé, csak így lehet kiváló a jók között” – hangsúlyozta Kricska István, a ClientFirst Consulting ügyvezető partnere.

„Napjainkban, amikor a legtöbb – nem csupán pénzügyi – szolgáltatás esetében számos alternatíva áll az emberek előtt, felértékelődött az ügyfelek kiszolgálásának minősége, így mindez alapvetően meghatározza egy cég sikerét. Ezért is teszünk meg mindent annak érdekében, hogy minél elégedettebbek legyenek a Provident ügyfelei. Egy év alatt nagyságrendileg 14 milliószor lépünk kapcsolatba több mint 300.000 ügyfelünkkel, melyek során felkészült kollégáink igyekeznek a lehető legpontosabb választ adni a felmerülő kérdésekre. A telefonos ügyfélszolgálatunkhoz beérkező hívások esetében pedig kevesebb, mint nyolc másodperc alatt élő hanggal beszélhet az érdeklődő.” – hangsúlyozta Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…