2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Sikeres audit a Jánosik Kft-nél

Hét tanúsítványt szerzett, így teljes tevékenységi körére kiterjedő irányítási rendszert alkalmaz, a takarítási szolgáltatásokban piacvezető, és több más üzletágban is sikeres, az egész ország területén szolgáltató Jánosik és Társai Kft.

Kevés hazai cég mondhatja el magáról, hogy egyaránt rendelkezik minőségirányítási, (ISO 9001) információbiztonsági (ISO 27001), energiairányítási (ISO 50001), környezetirányítási (ISO 14001), munkahelyi egészségvédelmi, biztonsági irányítási (MSZ 28001/ OHSAS 18001) és az AQAP 2120 katonai minőségirányítási tanúsítvánnyal. Ez utóbbi szükséges a NATO beszállítói címhez is, amit szintén újból megszerzett a vállalat. A cég tulajdonosa, Jánosik Lajos elmondta, hogy a hat önálló, rendkívül szigorú szabványt egy rendszerbe integrálva alkalmazzák.
A Jánosik és Társai Kft. már több mint két évtizede van jelen a magyar gazdaságban. Bevételei és eredményei évről évre javulnak. A társaság tavaly 6.4 milliárd forint árbevételt ért el, ez terveik szerint ez évben 7.6 milliárdra nő. A tavalyi 200 millió forintos eredmény az idén elérheti a 400 milliót. Több, Magyarországon jelenlévő mamutcég a megrendelőjük. Üzleti sikereik egyik oka, hogy képesek a minőség, a megbízhatóság garantálására. A közelmúltban lefolytatott sikeres audittal, illetve a meghosszabbított tanúsítványokkal ezt dokumentálni is tudják. A cégnek hosszú ideje szerződései vannak jelentős állami, önkormányzati és multinacionális szervezetekkel. Így partnereik többségénél meghatározó követelmény a magas szintű megbízhatóság, mivel különböző állami, vagy ipari titkok is birtokukban vannak. A cég olyan szabályozást hozott létre, amelyekkel teljesíteni tudja szigorú szerződéses kötelezettségeit és igazolni is tudja, s hogy meg tud felelni az elvárásoknak – mondotta Jánosik Lajos.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek