2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Sajtóközlemény a FreedomRocks-tól

Úgy érezzük, hogy reagálnunk kell a magyar médiában az elmúlt időszakban a társaságunkat érintő híradásokra, ezért az alábbi sajtóközleményt kívánjuk közzétenni.

A FreedomRocks 2010. február 9-án a magyar médiából, valamint a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) honlapjáról értesült arról, hogy a FreedomRocks magyarországi tevékenységével kapcsolatban a PSZÁF hatósági ellenőrzés keretében vizsgálatot folytatott. A FreedomRocks örömmel konstatálta a PSZÁF honlapján közzétett információk alapján, hogy a vizsgálat 2010. február 8-án azzal a megállapítással zárult le, hogy a FreedomRocks tevékenysége nem minősül engedély nélkül folytatott befektetési szolgáltatásnak vagy befektetési szolgáltatás közvetítésének. Ugyanakkor a PSZÁF közleményéből a FreedomRocks arról is értesült, hogy a PSZÁF az eljárásban feltért kockázatok alapján büntetőeljárást kezdeményezett piramisjáték szervezésének gyanúja miatt.

A FreedomRock álláspontja szerint 2010. március 8-án egy magyarországi tv-csatorna, az RTL Klub, olyan hírről adott tájékoztatást, amelyben a szalagcímek, a kommentár és a riport vizuális elemei összességében azt a hamis benyomást keltették, hogy a FreedomRocks piramisjáték szervezésében, illetve annak interneten keresztül való értékesítésében vesz részt. Ennélfogva az RTL Klub által sugárzott hamis, valamint félrevezető állításokra való tekintettel a FreedomRocks jelenleg annak a lehetőségét vizsgálja, hogy sajtó-helyreigazítást kér és adott esetben hírnévrontás miatt pert indít az RTL Klubbal szemben.

Cégünkkel mind a mai napig semmilyen magyar nyomozó hatóság sem vette fel a kapcsolatot, ugyanakkor készek vagyunk arra, hogy megválaszoljuk a hatóságok minden, a FreedomRocksszal, annak termékeivel vagy üzleti stratégiájával kapcsolatos kérdését. Cégünk olyan szoftverek értékesítésével foglalkozik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy devizapiacokon kereskedjenek. A szoftverek a honlapunkon és független képviselőkön keresztül,jogszerű értékesítési csatornák útján, multi-level-marketing (MLM) rendszerben kerülnek értékesítésre. A független képviselőknek rendszeres továbbképzést biztosítunk és megfelelőségüket vizsgáztatjuk. Ahogy más jogszerűen működő MLM-vállalkozások, társaságunk is lehetőséget biztosít ügyfeleinek arra, hogy a termékeket a hálózat építése nélkül vásárolják és használják fel. Nagyvonalú visszafizetést biztosítunk. Belépést követő 10 napon belüli visszalépés esetén a befizetett összeg 100%-át, 11–30 nap közötti visszalépés esetén pedig a belépésnél fizetett összeg 50%-át térítjük vissza. A FreedomRocks általában havi rendszerességű rendezvényeket is szervez, amelyeken a felhasználók feltehetik kérdéseiket, illetve kipróbálhatják a szoftvereket, mielőtt megvásárolnák azokat.

A FreedomRocks több mint 7 éve folytatja üzleti tevékenységét az egész világon. Cégünk termékei és üzleti stratégiája emberek ezreinek segítettek abban, hogy javítsanak saját, illetve környezetük életszínvonalán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek