2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Megalakult Észak-Magyarország öko- és aktív turisztikai klasztere, az ECO-CEO

Megalakult Észak-Magyarország öko- és aktív turisztikai klasztere, az ECO-CEO

2012 őszén megalakult az ECO-CEO Öko- és Aktív turisztikai Klaszter, melynek nem titkolt célja, hogy az észak-magyarországi régiót a méltó helyére emelje az egyedi, exkluzív, minőségi termékeket kínáló turisztikai szolgáltatók nemzetközi térképén. A közelmúltban a Régióban létrejött, illetve megerősödött számos, az öko- és aktívturisztika területén  nemzetközi szintéren is versenyképes szolgáltatásokat nyújtani tudó vállalkozás, amelyek számára a megfelelő célközönség megtalálása és a folyamatos kereslet biztosítaná a megvalósított fejlesztések fenntarthatóságát és a további fejlődés lehetőségét.

A Klaszter célcsoportja számára a természeti környezethez szorosan kötődő, ugyanakkor változatos, minden igényt kielégítő programcsomagokat állít össze, legyen szó a rekreáció akár passzív, akár aktív formájáról. Rendkívül fontos a tagok számára, hogy megmutathassák, hogy az ökológiai fenntarthatóság és a szabadidő természetközeli eltöltése nem zárják ki egymást.

A Klaszter alapító tagjai: Zsóry Gyógy- és Strandfürdő; MátraSegway – Hegyi Sportok Bázisa, Mátrafüred; Balogh-Liget Lovas Klub, Miskolc-Szirmabesenyő; Fehér Szikla Vadászház, Füzérkomlós; Betyártanya, Sárospatak; Lillafüredi Erdei Vasút; Kalanderdő és Kalandpark Szilvásvárad; Oxigén Hotel & ZEN Spa, Noszvaj; Öreg Miskolcz Hotel;, Kőkapu Vadászkastély és Hotel; Lillafüredi Pisztrángtelep; Sajgó Pincészet; Vibercon Kft.; Károy Róbert  Főiskola

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek