2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Kósa: Brokernet után Consequit

Consequit néven alapította meg új pénzügyi tanácsadó cégét, és jövőre már országos lefedettségben 1,8-2,2 milliárd forint árbevételt tervez – mondta a Brokernetből kivált Kósa Erika, csütörtökön szakújságíróknak Budapesten.

Mik ezek?
A nyitó termékpaletta befektetéshez kötött életbiztosításokból, hagyományos- és egészségbiztosításokból, továbbá befektetési aranyszámlákból áll.
Induláskor 100-200 főből áll az értékesítési hálózat, de a jövő év végére elérheti az ezer főt is. Eddig négy biztosítóval szerződtek, köztük a CIG Pannóniával és az Uniqával. Célcsoportjuk a középosztály felső részén elhelyezkedő 200-300 ezer, illetve az e szint feletti 40-50 ezer család. A Consequit kizárólagos tulajdonosa Kósa Erika. Mellette a menedzsment tagja még Körtvélyesi Zoltán vezérigazgató és Farkas András értékesítési vezérigazgató.
Szerző: MTI

 

Fotó forrás: brokernet-group.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…