2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Ingyenes Content Marketing képzés először Miskolcon!

A Mobilkor Alapítvány szervezésében először Miskolcon kerül megrendezésre a Content Marketing képzés 2019. június 1. és 9. között, ahol két hétvégén várják az érdeklődőket az online marketing képzésre. Csütörtökig adhatják le a jelentkezésüket az érdeklődök. És hogy miből is áll egy ilyen képzés? A cikk további részében kiderül.
„Content is the king” – mondta több mint 20 évvel ezelőtt Bill Gates, és ahogy a mai innovatív ügynökségek és startupok működése mutatja ezt a mai korunkban, és még sokáig meghatározó lesz, ezért a szervezők fontosnak tartják a modern kori alapképzést.

Azokat várják a kurzusra, akiket érdekel miből áll egy social menedzser munkája, vagy hogyan dolgozik egy influencer, esetleg akik szeretnének később elhelyezkedni az online marketing világában. Megtanulhatják, hogyan tervezhetnek brandeknek, vállalatoknak egy teljes körű social kommunikációt, hogy mik a mai trendek és a legjobb tippek ahhoz, hogy organikusan is eljuthasson a hirdetés a célközönséghez instagramon és facebookon.
Rálátást nyerhetnek a résztvevők, hogy hogyan tudják a legsikeresebb hirdetéseket létrehozni a legnépszerűbb online felületeken, és hogy mi szükséges a legtökéletesebb instagram és facebook kép legyártásához. Ráadásként megtanulhatnak videókat vágni, szerkeszteni, gyártani a különböző online felületekre.

Az oktatást olyan neves magyar social média szakértők tartják, mint a MBM Solvers képviseletében Morvai Ádám. Ádám több éve dolgozik online marketing tanácsadóként és számos sikeres oktatást vezényelt már le országszerte Magyarország legnagyobb konferenciáin. A videók specialistája a Broadtest csapata lesz, akik remek operatőrök és vágók. A képzés részvevőinek megtanítják a videó készítés és vágás alap tudnivalóit, ezenkívül alap grafikai és csatornamenedzsment képzést is oktatnak majd az érdeklődőknek.

A képzés ingyenes, azonban a résztvevők száma korlátozott. Az oktatás lezárása egy gyakorlati vizsga lesz, hiszen a jelenlévőknek egy nagy miskolci rendezvény content menedzsmentjét kell lebonyolítaniuk június elején, így élesben is kipróbálhatják a megszerzett tudásukat.
A vizsga után lehetőséget kap  egy-egy diák arra is, hogy elhelyezkedjen a Mobilkor Alapítványnál, mint gyakornok tartalomgyártó munkatárs.

Az érdeklődök a motivációs levelük és önéletrajzuk elküldésével tudnak jelentkezni május 30-ig, ezeket az alábbi e-mail címre tudják elküldeni: info@mountevent.hu. Minden további információt megtalálnak az eseményről az alábbi eseményben: https://www.facebook.com/events/679693939157385/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek