2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Fórum a sikeres beszállítói kapcsolatokért

A HITA és a BOKIK február 28-án, a Vigadó épületében rendezett tanácskozásának előadói Rékasi János ( Nemzetgazdasági Minisztérium Beszállítói Osztályának vezetője) Robotka Csaba (HITA), Balázs Tibor (SEED), Gergely István (Qualimed csoport), Zai Péter (NOHAC), Csákvári Antal (OFFI) és Csomár Zoltán (ECC Vállalkozásfejlesztési  Tanácsadó Intézet) voltak.
Az előadók hátterének különbözőségéből egyértelmű: sok szempontból került terítékre a beszállító kapcsolat kérdésköre. Az NGM, a HITA képviselői a szervezeteik által nyújtott szolgáltatások segítségek választékát mutatták be, további szervezetek részvételére is utalva, míg a SEED Alapítvány prezentációjában elsődlegesen a megtakarítható (és megtakarítandó) energia volt a kulcselem. Gergely István előadásában viszont már azok a szakmai elemek kerültek előtérbe, amelyek segítségével a sikeres irányítást, a hatékonyságot biztosítják a LEAN és a Kaizen.

A beszállítói összefogás gyakorlati megvalósulásának példáját Zai Péter mutatta be a NOHAC Észak-magyarországi Autóipari Klaszter tevékenységén keresztül.

A cég melynek beszállítói üzletember-találkozói köré szerveződött a rendezvény, a DANA Corporation magyarországi tagja a DANA Hungary volt. Hosszan tartó üzleti tárgyalások sorozata követte a világ nyolcadik legnagyobb autóipari beszállítójának bemutatkozását.

A beszállítói pozíció támogatását kisegítő tevékenységekről: a hiteles fordítások szerződésbeli pontosságáról az OFFI képviselője adott tájékoztatást, a beszállítói szerepkört iránti pályázati lehetőségeket ECC Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet képviselője ismertette.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek