2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Egymilliárd forintból fejlesztette telephelyét a miskolci Star-Plus

Egymilliárd forintból fejlesztette telephelyét a miskolci Star-Plus

Befejeződött a műanyag kerti bútorok és háztartási cikkek gyártására specializálódott, termékkörét időközben kibővítő miskolci Star-Plus Műanyagipari Kft. egymilliárd forintos fejlesztése, a cég egyebek mellett új raktárcsarnokot épített, gépeket vásárolt, mindezt csütörtökön adták át.

Tóth György ügyvezető tájékoztatása szerint megépült egy tízezer négyzetméter alapterületű raktárcsarnok, megmunkáló- és mérő gépeket vásároltak, a pénzből műszaki fejlesztésekre, szakemberek képzésére is fordítottak.

Közölte azt is: a megnövekedett szállítási munkájuk miatt nagy mennyiségű termék tárolására, mozgatására, gyors kiszállítására van szükség, ezért döntöttek a beruházásról, amelyhez 500 millió forintot nyertek az Új Széchenyi Terv pályázatán.

A csaknem négyszáz embert foglalkoztató társaság idén mintegy 6 milliárd forint árbevétellel számol,kétmilliárddal többel, mint 2010-ben.

– MTI –

Fotó:Orosz László

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek