2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Egy milliárdos beruházás a jó minőségű vízért Szikszón

Egy milliárdos beruházás a jó minőségű vízért Szikszón

Az Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. és a HELL cégcsoport tegnap adta át Szikszói járás legújabb, közel 1 milliárd összértékű, nem egészen egy év alatt megvalósuló beruházását.

A  cégcsoport folyamatos beruházásai újabb és újabb fejlesztéseket igényelnek, melyek nem csak a cég, de a térség fejlődéséhez is hozzájárulnak. Az új gyár elindulásával újabb fejezet kezdődik a cégcsoport életében, amelynek egyik alappilléreként az Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. egy közel 1 milliárd forint összértékű, 15 kilométer hosszú vízvezeték hálózatot épített ki. Az új vízvezeték révén nem csak a vállalat gyárterületére és a környékre, de más ipari parkokhoz is megfelelő mennyiségű és minőségű víz érkezhet.

A szalagot átvágta és beszédet mondott: Demeter Ervin, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kormánymegbízott, Ríz Gábor országgyűlési képviselő, Bakondi György Patrik, az ÉRV ZRt. vezérigazgatója és Tarsoly Elemér, a HELL ENERGY Magyarország Kft. projektigazgatója.

Fotó:Orosz László

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…