2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Dupla áldás a bővülő Jász-Plasztikon

Megnyitotta ötödik magyarországi autószalonját a Jász-Plasztik Autócentrum Kft., így Budapest (M3-M0 csomópont), Jászberény, Nyíregyháza és Veszprém után Egerben is képviselteti magát a száz százalékban magyar tulajdonban lévő vállalkozás.

A folyamatos fejlesztéseknek és beruházásoknak köszönhetően a kezdetben egy telephelyes jászberényi márkakereskedés ma már öt magyarországi városban van jelen: Jászberény, Nyíregyháza, Veszprém és Budapest (M3-M0 csomópont) után ezúttal Eger mellett tette le voksát a cégvezetés. A kereskedés nyitását többszörös áldás kíséri, hiszen miután Deli Lajos római katolikus plébános felszentelte a szalont, a Magyar Suzuki egy szerencsehozó porcelán macskafigurát ajándékozott, amely a japán tradíciók szerint integető bal mancsával behívja a vendégeket, így pénzbeli bőséget hoz a tulajdonosoknak.

A jelenlegi megállapodás a Magyar Suzuki Zrt.-vel egy másik aspektusból is különleges jelentőséggel bír: a cég elkötelezettségét a márka iránt nemcsak az egri autószalon megnyitása tükrözi, hanem a Jász-Plasztik Kft.-vel való beszállítói együttműködés is a hosszú távú közös munka alapkövét jelenti. A Magyar Suzuki számára mindig is fontos volt a magyarországi beszállítói kör, így a termékekben megjelenő magyar hozzáadott érték – erre a Jász-Plasztik remek példa.

.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek