2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Debrecenbe kéne menni…

– megnyílt a Farmer-Expo, Kiváló Minőségű Sertéshúst kóstoltat az AMC

Önálló standdal, hat társkiállítóval jelenik meg az Agrármarketing Centrum (AMC) Magyarország egyik legnagyobb múltú nemzetközi, mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállításán, a debreceni Farmer-Expón. A 2016. augusztus 18-21. között zajló, 281 kiállítót és várhatóan harmincezer látogatót vonzó rendezvény nyitónapján Lipcsey György, az AMC ügyvezető igazgatója is köszöntötte az egybegyűlteket. Az idei expo négy napján többek között tenyészállat bemutatókkal, zöldség- és gyümölcs szakkiállítással, valamint fogathajtó-, és mezőgazdaságigép bemutatókkal is várják az érdeklődőket.
Megnyitotta kapuit hazánk egyik legsikeresebb és legrégebbi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítása, a Farmer- Expo. A nagy múltú rendezvényen az Agrármarketing Centrum egy 72 nm-es standdal jelenik meg, ahol hat társkiállító termékeivel – többek között tésztákkal, szörpökkel, préselt növényi olajakkal – találkozhatnak a látogatók. Az AMC standján ezen kívül a Kiváló Minőségű Sertéshús, azaz KMS védjeggyel rendelkező húskészítményeket – sonkát, parasztmájast, vagy éppen prémium kategóriájú virslit – is kóstolhatnak a látogatók.
A négy napos kiállítás megnyitóján Lipcsey György, az AMC ügyvezető igazgatója elmondta: az Agrármarketing Centrum egyik legfőbb küldetése, hogy a fogyasztók minél szélesebb körével ismertesse meg a kiváló minőségű hazai termékeket, valamint országszerte és világszerte számos kiállításon mutassa meg hazánk magas minőségű élelmiszereit. Az ügyvezetői igazgató hangsúlyozta: szerencsés helyzetben van Magyarország, hiszen minden adottsága megvan ahhoz, hogy a magyar lakosság ellátása alapvetően hazai élelmiszerekkel történjen, a közösségi agrármarketing eszközeivel pedig ezeket a lehetőségeket minél sokrétűbben ki lehessen aknázni.   
„Ezért is ragadunk meg minden lehetőséget, hogy képviseltessük magunkat az ország jelentős mezőgazdasági és élelmiszeripari seregszemléin, így nagy öröm számunkra, hogy egy olyan nagy hagyományokkal rendelkező, idén 25 éves eseményen is jelen lehetünk, mint a Farmer-Expo. Ez azért is mérföldkő számunkra, mert a nyár eleje óta, önálló cégként működő Agrármarketing Centrumnak ez az első megjelenése belföldi nagyrendezvényen” – tette hozzá Lipcsey György.
A Farmer-Expo kiváló lehetőség a hazai kiállítók számára, hogy termékeiket ne csak a magyarországi, hanem a külföldi, azon belül is döntően a határon túli közönséggel megismertessék, vagy éppen a Partiumból vagy Székelyföldről érkező kiállítók portékáival ismerkedjenek. A rendezvény ezen kívül kiváló szakmai programokat is nyújt: immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Hortico zöldség-gyümölcs és kertészeti szakkiállítást, az expo nyitónapján pedig „A magyar kenyér ünnepe” keretében az új kenyér regionális bemutatóját. A számos egyéb szakmai programot is kínáló 25. Farmer- Expo augusztus 21-ig várja az érdeklődőket a Debreceni Egyetem agrár campusán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek