2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Bihall:A kamara feladata a versenyhelyzet javítása

Ma tartotta XLIII. küldöttgyűlését a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

A küldöttgyűlés első előadója, Palócz Éva, a Kopint-Tárki Zrt. vezérigazgatója, aki a magyar gazdaságról adott átfogó helyzetképet.
Bihall Tamás, a BOKIK elnöke a megye gazdaságáról és kitörési pontjairól beszélt a hallgatóságnak: Ahhoz, hogy az ország gazdasági növekedése megvalósulhasson, a megye kitörési pontjait is meg kell találni.Ehhez a vállalatok várakozásainak is teljesülnie kell, azaz, hitel, piac, szakképzett munkaerő szükséges. A kamara feladata többek között, a versenyhelyzet javítása. Mert természetesen vannak versenyképes ágazatai is, még a mi szegény térségünknek is.

A küldöttgyűlés napirendje volt még az ellenőrzési és etikai bizottság beszámolója, valamint a BOKIK 2013. évi munka- és költségvetési terve is.

 

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…