2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

12. Kézműves Kupa a Generali Arénában

Március 16-án Miskolcon adnak randevút egymásnak a szépészeti szakmák képviselői
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a hagyományokhoz híven idén is megrendezi a Kézműves Kupát. Miskolc így már tizenkettedik alkalommal ad otthont március 16-án a szépészeti szakmák e rangos, nemzetközi versenyének, amihez idén a Magyar Bajnokság is társul.

„Kiemelkedő szakmai sikernek tartjuk, hogy az immár 12. Kézműves Kupa Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő és építő Bajnokság egyidejűleg a Magyar Bajnokságnak is helyet, teret ad. Okkal állapíthatjuk meg, hogy a Kisgergelyné Tolcsvai Mária és Lapis Imre Emlékverseny elnevezést is viselő versenyünk országos rangra emelkedett” – nyilatkozta a verseny kapcsán Bihall Tamás, a BOKIK elnöke.
Hozzátette: a kamara örömmel vállalta a szervezést, amelybe ezúttal bekapcsolódott Hajas László mesterfodrász vezetésével a Magyar Fodrász, Kozmetikus Közhasznú Egyesület csapata is.

Ezen a megmérettetésen tanulók és a hivatásukat magas szinten művelők mutatják meg országnak-világnak tudásukat ezekben az igazán látványos szakmákban.

A Generali Arénában a verseny napján a kiállítók standjain neves kozmetikai cégek termékei közül válogathatnak majd az érdeklődők, és tanácsot is kaphatnak egy-egy szépségápolási cikk használatához.

Érdemes lesz tehát március 16-án, vasárnap kilátogatni a miskolci sportcsarnokba, hiszen megismerhetik majd az idei trendeket, gyönyörködhetnek a mesterek remekeiben. A szervezők pedig több meglepetéssel is készülnek, hogy valamennyi látogató számára különlegessé tegyék ezt a napot.

Kedvezmény a tanulóknak
Idén a BOKIK támogatásával a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei iskolákból nevező versenyzők a Kézműves Kupa versenykiírásában közzétett nevezési díjakból 50 százalék kedvezményt kapnak. A kedvezmény kizárólag tanuló kategóriákba való nevezésre vonatkozik, érvényes diákigazolvány felmutatása esetén!

A fotó a royalmagazin.hu archívumából való. Fotó:OL

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek