2023. 01. 28. szombat

Károly, Karola
1 EUR 389 HUF
1 GBP 442 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Elindult a Digitalizálás és technológiai innováció szerepe a komplett tervezéstől az ajánlattételig elnevezésű projekt!

Elindult a Digitalizálás és technológiai innováció szerepe a komplett tervezéstől az ajánlattételig elnevezésű projekt!

Digitális kommunikáció az építőiparban, a tervezés és kivitelezés szolgálatában címmel elkezdődött az Ipartestületek Országos Szövetségének legújabb pályázati projektje. Az IPOSZ és az AJKA-DEVECSER és Vidéke Ipartestület által közösen nyert GINOP pályázatban foglalt lehetőségekről, sajtótájékoztató keretében számoltak be.

A projekt főleg a mikro- és kisvállalkozások digitális ismereteit és kommunikációját kívánja bővíteni az építőipar területén.

Németh László, az IPOSZ ügyvezető elnöke elmondta, országos lefedettségű kutatómunka előzte meg a 2×3 napos képzést, amelynek eredménye egy olyan tanulmány, amely mentén ezek a képzések elindultak. A projekt főleg a mikro-, kis- és középvállalkozások digitális ismereteit kívánja bővíteni. A képzési anyag fő célja a megrendelők és a szolgáltatók közötti kommunikációhoz kapcsolódó digitális megoldások, valamint a megrendelők felé tett ajánlattételek minőségi, másrészt az alvállalkozókkal való digitális kommunikáció fejlesztése. Mindkét képzésnek a Keszthelyi Ipartestület ad helyet, az április végén tartandó képzésre még várjuk az építőiparban jártas szakemberek jelentkezését Budapest és Pest megye kivételével, az ország minden tájáról.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Márkaépítés trendek 2023-ban
A márkaépítési irányvonalak a médiafogyasztási szokásokkal együtt szinte folyamatosan változnak. Ezekhez a vállalatoknak is alkalmazkodniuk kell, ha s…

További cikkek

Elfogták a bőcsi támadókat
Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában. Felfegyverkezve elkövetett rablás bűn…