2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Cégjogi ügyintézés csupán néhány kattintással? Már létezik a jogi platform, ami ezt lehetővé teszi!

Cégjogi ügyintézés csupán néhány kattintással? Már létezik a jogi platform, ami ezt lehetővé teszi!

A cégekkel kapcsolatosan rengeteg különböző jogi ügyintézésre lehet időnként szükségünk az alapítástól kezdve egészen a végelszámolásig. Ezek közül némely igényli az ügyvéddel történő személyes konzultációt, míg más részük enélkül is megoldható.

 

Igazodjunk a rohanó világhoz, és intézzük gyorsabban jogi ügyeinket

 

Nagy igazság, hogy napjainkban valóságos rohanó életmódot élünk, folyamatosan rengeteg teendővel és intéznivalóval szembesülünk, s a dolgok legtöbbször nemhogy egyszerűsödnének, hanem még átláthatatlanabbá, bonyolultabbá válnak. Ember legyen a talpán, aki könnyedén és akadályok nélkül veszi, illetve intézi mindegyiket.

 

Itt egy jó válasz a kihívásokra

 

Amikor problémák, nehézségek jelentkeznek, előbb vagy utóbb meglesznek a rájuk adható válaszok és megoldások is. Éppen ezért van az, hogy ma már egyre több dolgot intézhetünk online.

 

Természetesen nemcsak a vásárlásokról van szó, hanem egyre több szolgáltatás és ügymenet is intézhető az interneten keresztül. A változás nem korlátozódik egyes szegmensekre, s ez annyira igaz, hogy már megszületett az online jogi ügyek intézésére szolgáló platform is, az eKRS.

 

Mit érdemes tudnunk az eKRS elektronikus jogi rendszerről?

 

Az eKRS 9 különböző területen kínál lehetőséget az online jogi ügyintézésre. Ilyen terület például a cégoptimalizálás, a cégmentés, az ingatlanügyletek, az adatvédelem, a home office, a magánszemélyi önrendelkezések, a követeléskezelés, valamint a munkaügyek is.

 

Az egyes csomagokon belül további konkrét feladatok, szerződések és más ügyek is választhatóak, amelyek tökéletesen kivitelezhetőek, így az intézés során teljes értékű dokumentumokat hozhatsz létre az eKRS jogi platformon keresztül.

 

Milyen konkrét ügyekkel foglalkozhatunk a cégügyeken belül?

 

Az egyik gyakran intézni kívánt folyamat a cégalapítás, illetve a Kft. alapítása, s ezek könnyedén megvalósíthatóak az automatizált folyamatokon keresztül, amellyel a rendszer működik. Ezenfelül lehetőség van a céggel kapcsolatos változásokkal való foglalkozásra is, üzletrész adásvételére, részvények átruházására, valamint végelszámolásra is.

 

Hogyan működik a rendszer, és miért lehetünk biztosak abban, hogy megbízható?

 

Az eKRS nem más, mint a KRS Ügyvédi Iroda online szolgáltatása olyan ügyfelek számára, akik kedvező áron, gyorsan, személyes találkozás nélkül szeretnék jogi ügyeiket rendezni. Az eKRS felületén keresztül a teljes jogi folyamat lehet online, az ügyvédi ellenjegyzésekhez a Skype alkalmazást használják a szakemberek.

 

Természetesen ez akkor lesz ideális választás számunkra, ha nincs semmilyen olyan különleges vagy szokatlan körülmény, amely igényelné a személyes jogi konzultációt.

 

A KRS Ügyvédi Iroda szakmai hozzáértése, valamint tapasztalata megfelelő, megbízható jogi hátteret szolgáltat ahhoz, hogy biztosan tudjuk, hogy az így elkészült dokumentumaink ugyanolyan teljes értékűek, mintha személyes konzultáció keretében jöttek volna létre./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek