2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Az autóipar egyik legjelentősebb nemzetközi szakkiállításán vett részt az AFT-Hungary Kft.

Az autóipar egyik legjelentősebb nemzetközi szakkiállításán vett részt az AFT-Hungary Kft.

Az autóipar egyik legnagyobb nemzetközi szakkiállítására, a MIMS Automechanika 2021 című rendezvényre az AFT-Hungary Kft. az idei évben először érkezett látogatóként. Az értékesítésük jelentős hányada az autóiparhoz köthető, így nagy tapasztalattal rendelkeznek ebben a szegmensben. Továbbá céljuk volt a keleti országokba irányuló exportlehetőségek felmérése és tárgyalások az esetleges jövőbeni együttműködésekről. A kiállítást 50 ezer négyzetméteres területen, a Moszkva Expocenterben, 1400 kiállítóval és 28 ezer látogatóval több mint 66 országból rendezték meg.

 

A MIMS automechanika az autóipar nemzetközi szakkiállítása, amely évente egyszer kerül megrendezésre Moszkvában, és csak a kereskedelmi látogatók számára nyitott. Ez az ipari platform az autóalkatrészek és tartozékok beszállítóinak, valamint az autóipari termékek vezető szakkiállítása Oroszországban. A látogatók a járműalkatrészek széles skáláját tekinthetik meg, a kapcsolódó berendezésekkel és az iparhoz tartozó szolgáltatásokkal a kiállítási területeken: autóalkatrészek, autómosás, műhely- és töltőállomás-berendezések, informatikai termékek, kiegészítők és hangolás, autók és buszok, javítás és karbantartás. A vásár kiváló lehetőséget kínál az orosz piacra való belépésre vagy az üzlet bővítésére Oroszországban és a szomszédos országokban. A kiállítás mellett a MIMS automechanika Moscow különféle szakmai rendezvényeket is kínál. A látogatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy számos fórumon és szemináriumon cseréljenek véleményt az iparág szakértőivel, és értékes döntéstámogatást kapjanak. Az orosz piacra lépéssel valamint az adózással, a jogi kerettel és az értékesítési csatornákkal kapcsolatos releváns kérdésekre az iparági szakemberek és szakértők válaszolnak.

 

Kurusa Ádám Bálint, ügyvezető igazgató részletezi, miért olyan sikeres az eseményen való látogatásuk.

– Számos egyeztetésen vagyunk túl az elmúlt három napban, nagyon pozitívan értékeljük a kiállításon tett látogatásunkat. Hisszük, hogy az itt megszerzett kapcsolatokat, potenciális partnereket a későbbiekben a vevőink között tudhatjuk majd, akik nagyra értékelték, hogy a gyártásunk során, a technológiából adódóan minimális felesleges anyaggal dolgozunk, így amennyire csak tudjuk, óvjuk a környezetünket. Különösen vonzó volt számukra az a megközelítésünk, hogy az AFT-nél a termékeinket nem hónapokra vagy évekre, hanem egy életre tervezzük. Más technológiákkal ellentétben, ahol a darabot egy nagyobb tömbből „faragják” ki – ami meglehetősen nagy anyagveszteséggel jár – a MIM szinte csak annyi alapanyagot használ fel, mint amennyi a kész darabhoz szükséges.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…