2024. 10. 31. csütörtök

Farkas
1 EUR 408 HUF
1 GBP 490 HUF

Gasztro

Egészségesre ihatjuk magunkat!
Kipróbáltam s Sencor új turmixgépét Az egész család imádja nálunk a turmix italokat, smoothie - kat. Minden préselünk, keverünk, aprítunk és rendkívül izgalmas, újszerű ízeket is kipróbálunk. Ezé…
Mivel és hogyan fogyasszuk kedvenc whiskynket?
Magyarországon egyre ismertebbé válnak a prémium minőségű whiskyk, és mára már a bárokban sem olyan gyakran hallani az „Egy whisky-kólát, köszi!” mondatot. Mind többen vannak azok az ínyencek, akik ti…
Versengtek a pálinkák Sajóbábonyban
Sajóbábony Város pálinkája az idén egy 2015-ös birs lett, amelyet Zelenák Ferenc, helyi fiatalember készített. Az idei Pálinka és Pogácsafesztiválon a hagyománynak, a szórakozásnak és a finom ízekne…
Császármorzsa: a hütték sztárja
Ferenc József kedvenc édességével ma már főleg az osztrák sípályák hüttéiben találkozunk, pedig az otthonunkban is pillanatok alatt elkészíthető. Az alábbi autentikus receptje segít, hogy valódi csász…
Miskolc tortája 2017-ben: mézes mogyorós
A miskolci TDM, a MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Közhasznú Kft. a „Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang” rendezvényeihez kapcsolódóan immár 4. alkalommal hirdetett pályázatot Misko…
Hejőcsabán is áldozatul esett a röfi…
...a IV. Csabai disznótoroson a  Gárdonyi Géza Művelődési Ház szombati rendezvényén, ahol kulturális programban sem volt hiány. Az idő is kedvezett a csabaiaknak, bár azt nem lehet mondani, hogy …
Szirmabesenyőn is töltötték a kolbászt
A III. Besenyői Röfi Nap a metsző hideg ellenére is sokakat vonzott a hétvégén. Tíz csapat indult a kolbásztöltő versenyen, akik már kora reggeltől azon igyekeztek, hogy a darált húsba megfelelő arány…
Tepertőfesztivál Görömbölyön
Hideg ide vagy oda, a görömbölyi tepertőfesztiválnak minden évben nagy sikere van. Kép - összeállításunk azt bizonyítja, hogy kitűnő hangulatba  telt az idei is.       További …
A mádi Gusteau lett az év étterme
Kiosztották az idei Gault&Millau díjakat, idén az Év Étterme elismerést a mádi Gusteau Kulináris Élményműhely kapta. Megjelent a GaultMillau Magyarország étterem- és borkalauz 2017-es kiadása, am…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp