2024. 05. 11. szombat

Ferenc
1 EUR 388 HUF
1 GBP 451 HUF

Meskó Norbert nyerte a Tetrabbit és a Dining Guide receptversenyét

A Tetrabbit Kft. örömmel adja hírül, hogy 2012. január 19-én részt vett a 2011-es Év Étterme Díjátadó Gálán, mint a rendezvény egyik fő támogatója. Az évről évre egyre nagyobb érdeklődésre számot tartó Gálaest ezúttal a Hotel Sofitel Budapet Chain Bridge exkluzív termeiben került megrendezésre, mely egyedi hangulatával tovább emelte az est fényét.

A rendezvényen a 2011-es Év Étterme mellett kihirdetésre kerültek Tetrabbit és a Dining Guide közösen szervezett receptversenyének „A Legjobb Nyulas Recept” pályázat nyertesei amatőr, illetve profi kategóriában.

A hazai és európai éttermek képviselői, a gasztronómia szakértői és az üzleti élet ismert szereplői előtt  Sándor Ferenc, a Tetrabbit Kft. ügyvezető igazgatója és tulajdonosa adta át a pályázat nyerteseinek járó díjakat.

A szakmai zsűri Meskó Norbertet, a Zsálya étterem chefjét találta legjobbnak a profi indulók között. A Gálán nem csupán díszoklevelet vehetett át, de kiemelkedő szakmai munkájának és különleges nyulas fogásainak jutalmaként 25 kg Tetrabbit nyúlhúst is nyert. De talán a legfontosabb az a megtiszteltetés, hogy a Tetrabbit Kft. egyedi tervezésű standján a közönség előtt is bemutathatta kreativitását Pálinkás nyúlsajt fogása segítségével, melyet tőkegomba salátával és tökpürével tálalt.
Ez az igazán különleges fogás a jelenlevő több mint 300 vendég tetszését is elnyerte és nagy sikert aratott.

Az amatőr szakácsok versenyét az a Nagy Róbert nyerte, akinek blogja, a Kísérleti Konyha nagy elismerésnek örvend mind a gasztrobloggerek, mind nagyközönség szemében. Nagy Róbert nyereményeként meghívást nyert az Év Étterme Gálára, átvehetett egy díszoklevelet a Tetrabbit Kft. ügyvezetőjétől, aki 10 kg Tetrabbit nyúlhússal is jutalmazta, hogy sok új izgalmas nyúlhúsos fogással bővüljön repertoárja.

Sándor Ferenc az okl evél átadásakor kiemelte, hogy mennyire fontosnak tartja az ehhez hasonló versenyeket és együttműködéseket, mert így egyre szélesebb kör ismerheti meg ismét a nyúlhúst és annak kiváló tulajdonságait.

A Díjátadón mindemellett kiderült, hogy 2011-ben a Michelin csillagos Onyx étterem bizonyult a legjobbnak az évről évre egyre színvonalasabb és a világ trendjeihez egyre inkább igazodó hazai éttermek közül. A Tetrabbit Kft. ezúton is szívből gratulál a nyertesnek.

Idén először került kihirdetésre a Közép és Kelet Európai régió legjobbjának járó nemzetközi díj, a CEEFood Award, mellyel 9 ország (Románia, Bulgária, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Szerbia, Szlovénia, Horvátország, Törökország) indulói közül a szlovén Pri Lojzetu éttermet jutalmazták.

Az estén a megjelent vendégek a magyarországi top éttermek ételkülönlegességeit kóstolhatták meg, melyek bemutatták azt a kreativitást és sokszínűséget, mely hazánk legkiválóbb chefjeinek munkáss ágát jellemzi.

A Tetrabbit Kft. reméli, hogy a jövőben is egyre több vezető hazai étterem kínálatában kap helyet méltán népszerű nyúlhúsuk, mely minőségével évek óta az elsők között szerepel az európai és néhány hónapja már az orosz  piacon is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

125912
Kepes András a kétezres évek elején volt a lokálpatrióta „Vendégségben Miskolcon” programban a város vendége. Most, május 11-én azonban újra itt lesz …