2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Klasszikusok modernre hangolva

*Svédasztalos vacsora a Szentpáli Oktató Éttermében* A Torkos Csütörtökön lebonyolított svédasztalos vacsoránk rendkívül nagy sikert aratott, több mint 170 vendég volt kíváncsi az Oktató Éttermünkben folyó szakmai munkára, valamint magyar népszokásaink felelevenítésére. További rendezvénnyel szeretnénk a magyar hagyományápolást folytatni, ezért 2011. április 14-én, csütörtökön 17:00 — 21:00 óra között várunk minden kedves érdeklődőt, akik meg szeretnék kóstolni a tanulóink által elkészített klasszikus magyar ételeinket.

A hagyományos magyar konyha eljárásait újra gondoltuk, és az ételeket olyan korszerű technológiát alkalmazva készítjük el, melyek az egészséges életmód feltételeinek is megfelelnek. Így kerülhetett a kínálatunkba a paprikás csirke zsiradék hozzáadása nélkül, illetve a rántott hús variációk, melyeket olaj nélkül sütünk. Folytathatnám a sort, de inkább azt javaslom, hogy ha felkeltettük az érdeklődését, vegyen részt vacsoránkon, és győződjön meg arról, hogy valóban valamennyi ételünket korszerű eljárással készítettük-e el.

A tanulók szakmai képzésekor nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az ételkészítés során megtanulják ötvözni a hagyományost a korszerűvel. Ebből kínálunk most egy vacsoráravalót, meglepetéssel várjuk a klasszikus ízek modern kedvelőit, további részleteket a www.ker-misk.sulinet.hu <http://www.ker-misk.sulinet.hu/> honlapon találnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek