2024. 02. 25. vasárnap

Mátyás
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Ízek és Borok fesztivál a Hungexpo-n

Gasztro gyorstalpaló Giannival- a nagyközönség részére

A Hungexpo soron következő, nagyszabású rendezvénye az Ízek és Borok. A kiállítást első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezik. Három napon keresztül egy hamisítatlan kulináris forgatagba csöppen a látogató, különböző nemzetek konyháival ismerkedhet meg és persze számos borfajtát kóstolhat bárki, miközben színvonalas kulturális és zenés programok gondoskodnak a tökéletes hangulatról. Fellép többek között a Budapest Bár és a Besodrom együttes.

Az Ízek és Borok nagyszerű programlehetőség mindenkinek, aki érdeklődik a hazai és nemzetközi gasztronómia iránt. Egy helyen összegyűlve, együtt mutatkoznak be az ízek képviselői: jeles magyar borászok és kiváló éttermek. Bárki kedvére kóstolhat, új aromákat fedezhet fel, azaz egy jót kalandozhat az ízek és borok világában. A zamatos nedűket magyar bajnok sommelier-ek elemzik, az ételeket pedig híres séfek kínálják a közönségnek a Budapesti Vásárközpont standjain 2011. november 18- 20. között.


„Gasztro gyorstalpaló Giannival”, azaz idegenvezetés az Ízek és Borok világában

Az ismert étterem tulajdonos, Gianni Annoni arra vállalkozik, hogy az eseményen egy „gasztro gyorstalpaló” tanfolyam keretén belül mindenkinek segít eligazodni az Ízek és Borok világában. Nem kell attól tartani senkinek, hogy eltéved az éttermek és borászatok rengetegében, hiszen a kiállítók maguk is szívesen segítenek, magyaráznak bárkinek. Aki azonban ennél is több segítségre vágyik, az csatlakozhat Giannihoz november 18-án, pénteken. A G pavilonban, a színpadnál 16:00 órakor az ismert televíziós műsorvezető szeretettel vár mindenkit, egy „gasztro gyorstalpaló” kurzusra! Gianni kalauzolásával, csoportosan bebarangolhatja bárki a fesztivált, együtt kóstolnak bort és ínycsiklandó falatkákat a számos kiállító standján, miközben Gianni magyaráz, illatolni és bor kóstolni tanít.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Magyar séfért rajong Washington
Szabó Balázs fogásai is bekerültek a legdivatosabb fogások közé Tokió, Helsinki és Brüsszel után 2021 óta a Washingtoni Magyar Nagykövetségen dolgo…

További cikkek