2024. 06. 29. szombat

Péter, Pál
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Gasztrománia

Édes kísértések – mutatjuk 2024 legjobb cukrászdáit!

Ikonikus operák és krémesek, csokoládévarázs, francia stílusú desszertalkotások – csodás édes remekműveket kóstolhatunk a Dining Guide Top 100 Étteremkalauz Top 10-es listáján szereplő cukrászdákban. Az óbudai Málna The Pastry Shop 2024-ben harmadik alkalommal szerezte

Bővebben »

Íme a legjobb magyar vidéki éttermek 2024-ben

Az ország minden szegletében fantasztikus éttermekkel találkozhatunk, a Dining Guide Top100 Étteremkalauz pedig idén is listába szedte, hogy hova is látogassunk pontosan, ha az ország legjobb vidéki éttermeit szeretnénk végigjárni. A rangsor első helyén

Bővebben »

Az étel, amely kulturális kapcsot is jelent

A lángos a balatoni nyarak kedvelt étele. De ha egy hétvégi piacozásról van szó, akkor is szívesen megállunk a lángosozónál. Ezt a tipikusan magyar finomságot a külföldről érkező turisták is szeretik, sőt, 2023-ban a

Bővebben »

Az élelmiszerek minősége forog kockán

Megalakult az HonestFood Egyesület Tízből nyolc (82%) magyar szerint a termelők, azaz a gazdák, a növénytermesztők és az állattartók teremtik a legnagyobb társadalmi értéket az élelmiszertermelés folyamatában, és közel ennyien (79%) gondolják úgy, hogy

Bővebben »

Remek alternatíva a magyaros ízek kedvelőinek

Bizonyára Ön is volt már idő szűkében, amikor felhalmozódtak a teendők, és a főzés az utolsók között szerepelt a listán. Ilyen esetekre kiváló megoldást nyújthat az ételszállítás lehetősége, amely friss, finom falatokat és magyaros

Bővebben »

Íme a legjobb magyar vidéki éttermek 2024-ben

Az ország minden szegletében fantasztikus éttermekkel találkozhatunk, a Dining Guide Top100 Étteremkalauz pedig idén is listába szedte, hogy hova is látogassunk pontosan, ha az ország legjobb vidéki éttermeit szeretnénk végigjárni.

Bővebben »

Az élelmiszerek minősége forog kockán

Megalakult az HonestFood Egyesület Tízből nyolc (82%) magyar szerint a termelők, azaz a gazdák, a növénytermesztők és az állattartók teremtik a legnagyobb társadalmi értéket az élelmiszertermelés folyamatában, és közel ennyien

Bővebben »

Magyar séfért rajong Washington

Szabó Balázs fogásai is bekerültek a legdivatosabb fogások közé Tokió, Helsinki és Brüsszel után 2021 óta a Washingtoni Magyar Nagykövetségen dolgozik Szabó Balázs, akinek a

Bővebben »

Megjelent az EHETŐ ERDŐ

Melyik az a gyümölcs, ami minden parkban terem, mégis Iránból importálják? Hogyan lesz izgalmas fogás a salátaboglárkából? Milyen íze van a hagymaszagú kányazsombornak? Az EHETŐ

Bővebben »

A tökéletes pulyka titka

A hálaadás ünnepét Amerikában hatalmas tradíciók ölelik. Az ünnep onnan származik, hogy a lakosok a betakarítások után hálát adtak Istennek, amiért jó terménnyel áldotta meg

Bővebben »