Gasztro
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. szeptember 19. csütörtök

Vilhelmina ünnepli névnapját.
Holnap Friderika napja lesz.
Főoldal Gasztro
Gasztro


Wossala Rozina: ilyen az ideális őszi étrend PDF Nyomtat Email

Az ősz a raktározás ideje, fontos, hogy ilyenkor felkészítsük szervezetünket a hidegre, és bővítsük vitamintartalékainkat. Az alábbiakban Wossala Rozina séf, az ismert sárvári Hotel gasztrokalandok sorozatának egyik háziasszonya ad néhány őszi étkezési tanácsot, valamint mutat egy izgalmas receptet, amivel elkápráztathatod vendégeidet egy családi vagy baráti összejövetel alkalmával.

Bővebben...
 
Tortacsodák Szikszón PDF Nyomtat Email

50577-4_jpgCake de la Cake torta design verseny

Mi szemnek, szájnak ingere annyi édes falatot láthatott, kóstolhatott a nagyérdemű szombaton, az első magyarországi Cake de la Cake versenyen.

Bővebben...
 
Egészségesre ihatjuk magunkat! PDF Nyomtat Email

Kipróbáltam s Sencor új turmixgépét


Az egész család imádja nálunk a turmix italokat, smoothie - kat. Minden préselünk, keverünk, aprítunk és rendkívül izgalmas, újszerű ízeket is kipróbálunk. Ezért is örültem meg a gyártó cég felkérésének, amikor azt kérte teszteljem a Sencor Nutri Blender gépét.

Bővebben...
 
CSAK A MENTES ŐSZI VÁSÁR – 2019.09.21 – 22. Dürer Rendezvényház PDF Nyomtat Email

Fekete öves címke olvasó vagy, akit nem lehet holmi „free” felirattal csőbe húzni?

Bővebben...
 
8. Vegan Food Fest a város felett PDF Nyomtat Email

Növényi ételek, és 3 napos előadássorozat A Vegan Food Fest immár 8. alkalommal hívja bűntudatmentes ünneplésre a vegán és vegetáriánus életmód iránt érdeklődőket. A négynapos rendezvény során nemcsak street food ételek, de az életmóddal kapcsolatos előadásokkal, élményvacsorákkal és főzőworkshopokkal is készülnek a szervezők a Westend Millennium Tetőteraszán szeptember 12. és 15. között.

Bővebben...
 
Csak a Mentes Év Séfje 2019 PDF Nyomtat Email

_kepek-2012/50201-50400/50313_jpg

Csak a Mentes Év Séfje 2019 – A nagy mentes megmérettetésre, hagyományos receptek allergének nélkül

Bővebben...
 
Cake de la Cake, nemzetközi tortaverseny Szikszón PDF Nyomtat Email

Cake de la Cake elnevezéssel az első magyarországi  nemzetközi torta desing versenyt  rendezik meg Szikszón szeptember 14-én. Szikszó Önkormányzata támogatásával és Szylvia Alba és dr. Lenkei Ferencné szervezésben megrendezendő eseményről pénteken tartottak sajtótájékoztatót.

Bővebben...
 
Megválasztották a 2019-es év Egri Bortermelőjét PDF Nyomtat Email

A megtisztelő címet egy hölgy érdemelte ki - nemzetközi sikerek hozták meg a hazai elismerést a Varga Pincészet egri birtokigazgatójának

Bővebben...
 
Segíts megtalálni Magyarország legjobb gasztrohelyeit! PDF Nyomtat Email

Indul a Nosalty nagy nyári videósorozata

A Négykeréken, a nagy hazai gasztroutazás elnevezésű, új videós sorozatában Magyarország legjobb és legnépszerűbb éttermeit, csárdáit, cukrászdáit, illetve street foodosait keresi a Nosalty. A szerkesztőség tagjai az elmúlt hetekben együtt fedezték fel az ország hét nagy régióját, Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Közép-Magyarország, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl, valamint Dél-Dunántúl településeit.

Bővebben...
 
Megvan az első igazi olasz minősítést szerző vidéki étterem! PDF Nyomtat Email

A miskolctapolcai Avalon Ristorante az első olyan vidéki étterem hazánkban, amely megkapta az egyik legrangosabb kulináris elismerést az Olasz Kereskedelmi Kamarától - az Ospitalitá Italiana díjat. A mai napon a 4. születésnapját ünneplő Avalon Park gasztronómiai egysége ezzel beírta magát azon nemzetközi éttermek közé, melyek méltán képviselik az eredeti olasz konyha örökségét.

Bővebben...
 
A Miskolc Város Bora verseny végeredménye PDF Nyomtat Email

Az újonnan megnyíló Avasi Bortanyán május 9-én került megrendezésre a Miskolc Város Bora verseny.

Bővebben...
 
Prémium sörökkel rajtolt el az idei sörszezon PDF Nyomtat Email

A Magyar Sörgyártók Szövetsége és a Kraft Sör Egyesület közös csapolásával hivatalosan is elindult a 2019-es sörszerzon. A sörfogyasztás reneszánszát éli hazánkban, a tavalyi éves jelentés szerint 70 000 hektoliterrel több sör fogyott tavaly az azt megelőző évhez képest.

Bővebben...
 
Lajos Mari a Nosalty kérésére végre kamerák elé állt! PDF Nyomtat Email

Húsvéti fogásokat készített a gasztroikon

Lajos Mari, a hazai gasztroforradalom egyik úttörője, a magyar Julia Child a Nosalty népszerű Nagyiprojekt című videós sorozatának húsvéti különkiadásában szerepel. A kétrészes kisfilmben két, általa is nagyra értékelt receptet ajánl, így a répatorta muffin és a töltött-tojás-variációk elkészítése igazán nosztalgikus pillanatokat ígér mindenki számára.

Bővebben...
 
Április 12-13-án újra Bárány Napok! PDF Nyomtat Email

A tavalyi debütálást követően idén április 12-13-án újra megrendezésre kerül a Bárány Napok, melynek célja, hogy a ritkán választott bárányhúst megismertesse és megszerettesse a hazai fogyasztókkal.

Bővebben...
 
Akik nem divatból táplálkoznak mentesen PDF Nyomtat Email

Mi az a mentes táplálkozás, mely allergéneket kerülik egyre többen itthon, és hogyan lehet megoldani mindezt egészségkárosodás nélkül a hétköznapokban? A Csak a Mentes alapítói és szakértői a hazai helyzetről és személyes érintettségükről nyilatkoznak.

Bővebben...
 
Aranyesőt hozott a tavasz a Varga Pincészetnek PDF Nyomtat Email

Még egyetlen magyar pincészet se nyert 6 aranyérmet ugyanazon a rangos nemzetközi versenyen

Bővebben...
 
Magyar világsiker Amerikában PDF Nyomtat Email

- A miskolci Creppy Európa egyik legjobbjaként képviselte hazánkat a világversenyen -

Bővebben...
 
A speciális értendet követőkre is figyelnek PDF Nyomtat Email

Szem előtt tartva a megváltozott fogyasztói szokásokat és a vásárlók preferenciáit a Lidl Magyarország folyamatosan bővíti laktóz- és gluténmentes termékkínálatát, hogy az ételintoleranciával és ételallergiával élők is tudatosan és változatosan állíthassák össze étrendjüket.

Bővebben...
 
50 kilométert is utazik a magyar egy jó étteremért PDF Nyomtat Email

Így választanak éttermet a magyarok

Általánosságban igaz a magyarokra, hogy messzebbre is elutaznak egy étterem miatt - derül ki egy friss kutatásból. Érdekesség, hogy a legtöbben az ismerőseik ajánlása alapján keresnek fel egy vendéglátóhelyet, és a válaszadók több mint fele hangulattól függően dönt az új és a megszokott között.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások