2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Te meddig mennél el a saját boldogságodért?

A híroldalak életmód rovatai hemzsegnek azoktól az ötletcsokroktól, amelyek segítségével boldog lehetsz. Tartalmaz ez aztán mindent: énidő, hobbi, megtanulni nemet mondani, de közben mindegyikből kimarad egy igencsak lényeges elem: a kiegyensúlyozott szexuális élet.

Hogy ez pontosan mit is takar, arról teljesen másként nyilatkoznak az emberek, így mindenkinek a saját igényeinek megfelelő mennyiséget és minőséget kell alapul venni. Persze ezt sokszor nem tudjuk párban megvalósítani, aminek az oka lehet az is, hogy távkapcsolatban élünk, vagy esetleg az, hogy nincs is párunk. A harmadik lehetőség, mely szerint már teljesen elhidegültünk egymástól, most nem kerül kitárgyalásra, bár a cikkben javasolt megoldás éppen ebben az esetben is megfelelő lehet.

Nem ciki!

Elsőként szögezzük le azt, hogy a guminő nem ciki. Legfőképpen a SZEXSHOP.hu kínálatában kapható szexbabák nem azok, amelyek a közhiedelemmel ellentétben nem holmi gagyi nőutánzatok, hanem kifejezetten igényesen kialakított élethű, valódi csinos hölgyeket formázó szexuális játékszerek.

A bevezetés során számos olyan helyzetet taglaltunk, ahol bizony az ember csak saját magára vagy a kezére van utalva, ha ki szeretne elégülni. Vagyis volt csak utalva, ugyanis ma már mindenhonnan az köszön vissza, hogy a szoros markot érdemes elkerülni, és helyette célszerűbb bevetni a különféle maszturbátorokat.

Akad, amelyiknek a külseje megszólalásig hasonlít egy elemlámpára, miközben élethű szájat, popsit vagy épp női nemi szervet formáz, és ezek kiválóan alkalmasak arra az esetre, ha például hely szűkében vagyunk, vagy kénytelenek vagyunk diszkrétek lenni. Minden más esetre viszont ott vannak a guminők, akiknek a használata és élvezete minden, csak nem ciki!

Miért érdemes guminőt vásárolni?

Számos érv szól amellett, hogy kiválasszuk a számunkra ideális szexbabát. Mutatjuk a legfontosabbakat ezek közül:

  • Biztonságos. Ha betartunk minden tisztítási, tárolási és használati előírást, csupán az örömünket lelhetjük a szexbabánkban.
  • Szabad. Nem kell beleegyezést kérni, nem kell odafigyelni az igényeire, és a legvadabb, legpajzánabb vágyainkat is bátran kiélhetjük rajtuk.
  • Egészséges. Mert bármennyiszer a magunkévá tehetjük, és köztudott, hogy a kiegyensúlyozott szexuális élet számos jótékony élettani hatással bír.
  • Változatos. Bármilyen pózt kipróbálhatunk, garantáltan nem fog ágálni ellene.

Ugye, milyen logikus és meggyőző? Nem is értjük, miért nem írják fel a háziorvosok receptre?!

Merjünk újítani!

Sok olyan ember akad, aki időről időre ellátogat a SZEXSHOP.hu webshopjába, majd végül üres kosárral, megvalósítatlan álmokkal és kielégületlenül távozik. Ne hagyjuk, hogy mi magunk is egyek legyünk ezek közül az emberek közül, merjünk újítani, merjünk bevállalósak lenni.

Ha mindezt egy guminővel, akkor egy guminővel! Megvan már, hogy melyik lenne a legideálisabb?/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…