2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Szeretnél egészségesebben élni?

Interaktív előadás és táplálkozási tanácsadás

A Miből Mennyit Egyek program keretében ingyenes táplálkozási tanácsadásra, előadásra várnak minden érdeklődőt augusztus 4-én, pénteken 14-18 óra között Miskolcon, a József Attila úti Auchan áruházban.
A félnapos programon megtudhatjuk, mik a leggyakoribb táplálkozási tévhitek, mit érdemes tudni az adalékanyagokról és mit kell betartani a fogyókúrázóknak. 15 órakor Antal Emese dietetikus, szociológus, a Miből Mennyit Egyek program szakmai vezetője tart előadást, aki többek között megtanítja, hogyan kell értelmezni az élelmiszercímkéket, és az azokon szereplő információk hogyan segíthetnek a termékválasztásnál.
Az előadás előtt és után nemcsak kötetlen beszélgetésre nyílik lehetőség a Miből Mennyit Egyek szakembereivel, hanem személyre szabott tanácsadáson is részt vehetnek a téma iránt érdeklődők, akik egyben megismerhetik a programot és a csatlakozás előnyeit.
A Miből Mennyit Egyek programot 2023-ban az Auchan Alapítvány támogatja. Júliustól szeptemberig összesen hat Auchan áruházban szerveznek ingyenes táplálkozási tanácsadást és szakmai eseményt, többek között Miskolcon, Szigetszentmiklóson, Szegeden és két budapesti helyszínen.
Az egészséges életmód és táplálkozási tanácsok mellett minden alkalommal további meglepetésekkel is várják a látogatókat, érdeklődőket.
A Miből Mennyit Egyek Programról:
A Miből Mennyit Egyek digitális oktatóprogram célja, hogy könnyen érthető, gyakorlatias táplálkozási tanácsokat adjon. A mibolmennyitegyek.hu weboldal nemcsak azoknak lehet hasznos és izgalmas, akik egészségesebben táplálkoznának, hanem azoknak is, akik fogyni szeretnének vagy egészségügyi problémáikat csökkentenék kiegyensúlyozott étkezéssel.
A programhoz csatlakozók fél éven át heti rendszereséggel személyre szabott segítséget kapnak például ahhoz, hogy milyen élelmiszerből mennyit, milyen formában és gyakorisággal érdemes fogyasztaniuk. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a jelentkezők között pedig 40 óra dietetikai tanácsadást is kisorsolnak.

Az ingyenes Miből Mennyit Egyek online táplálkozási oktató programra itt lehet regisztrálni:
Weboldal: https://mibolmennyitegyek.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/mibolmennyitegyek
Instagram: https://www.instagram.com/mibolmennyitegyek/
A honlap használata nem helyettesíti a dietetikussal történő egyéni konzultációt,
sem a személyre szabott tanácsadást és étrendtervezést!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…