2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

VIP Kórtermek a MISEK-ben

Három VIP-kórtermet adtak át pénteken a Semmelweis Kórházban, a Szülészet – Nőgyógyászati Osztály gyermekágyas részlegén. Az új termeket a kismamák igényének megfelelően alakították ki.

Mintegy fél millió forintból hozták létre a három új, teljesen felszerelt kórtermet a Semmelweis Kórházban, a szülészet gyermekágyas részlegén. .A három egyágyas kórterem bútorokkal, hűtővel, mikrohullámú sütővel is el van látva, s hamarosan internetezni is lehet majd.A befolyt összegből további fejlesztéseket is terveznek.

Dr.Tiba Sándor, a Misek főigazgatója elmondta, hogy  a Semmelweis Kórházban évente több mint kétezer újszülött jön világra, s a kismamák és a megszületendő gyermekek otthoni környezetben érezhetik magukat a szobákban köszönhetően.

Az egyágyas szobákat a KRIO Intézet segítségével alakították ki a kórházban.
A KRIO Intézet operatív igazgatója, Váczi Győző elmondta, hogy  jó viszonyt ápolnak a kismamákkal, s a kórházzal egyaránt. A megkeresésükre egyértelműen igen volt a válasz.

 Péntektől tehát a kórház, napi díj ellenében biztosítani is tudja a lehetőséget.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…