2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Tartsa meg a fogszabályozási kezelési eredményt!

A tökéletes mosolyhoz hosszú út vezet. A fogakat helyén tartó, visszaalakulást gátló ún. retenciós fázist nem szabad kihagyni! Egy hosszú kezelés után ahhoz, hogy a fogszabályozóval végrehajtott módosítások maradandóak lehessenek, és ne kelljen újra beavatkozni, utókezelésre van szükség. Ezek a kezelés, akárcsak az összes többi Csiki Fogszabályozás által végzett beavatkozás nem látható mások számára.

A láthatatlan fogszabályozás előnyei

A fogszabályozásról és a fogorvosokról általában mindenkinek a gyermekkori rémálmai térnek vissza, akármikor is kerüljenek szóba. Ez persze érthető, hiszen a fúrók, tűk, tömések és húzások világa egyáltalán nem bizalomgerjesztő. A fájdalmas kezelések és a feltűnő fogszabályozók ideje azonban leáldozott! Az üzleti és a magánéletben egyaránt fontos, hogy mosolyunk szép legyen. A hollywoodi mosoly mára már nem csupán álom! A gyermekkori rémek pedig elveszhetnek a múlt homályába, ugyanis a fájdalom már nem részese a fogszabályozási kezeléseknek.

És hogy miért láthatatlanok a módosítást végrehajtó eszközök? Mert a készülék  átlátszó anyagból készül, ráadásul kivehetőek, így megkönnyíti számunkra a megfelelő szájhigiénia fenntartását.

Keresse bizalommal a Csiki Fogszabályozás láthatatlan megoldásait!

A fogszabályozási utókezelésekről

Retenciós készülékek esetében alapvetően három eszközt használnak. A fogszabályozási kezeléseknek ebben a szakaszában is, akár csak előtte, fontos, hogy rendszeres kontrollra járjunk. Miután a fix készülék lekerül, az első ellenőrzés a levétel után egy hónappal történik meg. Ezt követően 3-4 havonta a levételt követő első évben, majd a másodikban 6 havonta, végül évente szükséges ellátogatni kontrollra.

A kezeléskor alkalmazott eszközök vékonyak és kicsik, így könnyű őket megszokni, nem okoz gondot a tisztításuk és cserélni sem kell őket.

Milyen retenciós eszközök vannak, és mit kell róluk tudni?

Azért, hogy az elért eredmény egy életen át kitarthasson, fontos, hogy megakadályozzuk a frontfogak elmozdulását. Ezt egy vékony fix fémszállal gátoljuk meg, amely a fogak belső felületére kerül felhelyezésre.

A mélyhúzott sín, akárcsak fentebb említett társa, az alsó és a felső fogívre kerül. Előbbivel ellentétben azonban ezek kivehetőek és az egész fogsorra kiterjednek. Alapvetően éjszaka kell őket viselni, ahogy az idő múlik, egyre kevesebb ideig. A felhelyezést követően 12 órán át kell viselni, ez a szám négy havonta csökken, míg a második évre végére már csupán hetente egyszer kell viselni.

A harapás beállítása után, ha szükséges, az első évben splintet kell viselni. Ez az eszköz is kivehető, és ennek a hordási ideje is csökken, ahogy telik az idő.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…