2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Medicina
  • »
  • Szójamentes újdonság, fókuszban az egészséges táplálkozás

Szójamentes újdonság, fókuszban az egészséges táplálkozás

Magyarországon a felnőtt lakosság mintegy 1,5–3,5 százaléka, míg a gyermekek 0,3–7,5 százaléka szenved a táplálékallergia valamely formájától. A magyar húsipar egyik legjelentősebb szereplője kiemelt feladatának tartja az egészséges táplálkozást. A kaposvári vállalat minőségi márkatermékei a legújabb fejlesztés eredményeként ezért szeptembertől a magyarországi kínálatban szinte egyedülálló módon szójamentesek. A szójafehérje helyett még több hús került a termékekbe, ami hozzájárult ahhoz, hogy a cég termékei rendelkezzenek az egyik legmagasabb hústartalommal a hazai piacon.
A legtöbbünk ismeretségi körében akadnak olyanok, akik bizonyos táplálék, vagy annak valamelyik összetevője hatására fizikai tüneteket észlelnek magukon. A táplálékallergia napjainkban egyre több ember életét keseríti meg annak ellenére, hogy a szakemberek komoly erőfeszítéseket tesznek a megelőzés érdekében és szakszerű kezeléseket alkalmaznak.

Az egyik legjelentősebb magyarországi húsipari cég az egészséget és az ételallergiások igényeit is szem előtt tartotta legfrissebb termékfejlesztése alkalmával.
A vállalat kiváló minőségű termékei szeptembertől szójamentesek, gluténmentesek és a termék típustól függően laktóz-, és tejfehérje mentesek is. Ezzel párhuzamosan a termékek hústartalma jelentősen megnövekedett. A hústartalom szoros összefüggésben van a jó ízzel és a minőséggel, hiszen a több hús finomabb ízt, kevesebb allergént és így egészségesebb terméket jelent.

A vállalat hiszi, hogy a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás a jó közérzet kulcsa, ezért őszi reklámkampányának keretében hívja fel a fogyasztók figyelmét megújult termékei előnyeire. A változásokat a cég termékein is kiemelten feltüntette: a megújult csomagolásokon a termékek glutén-, laktóz- és tejfehérje mentességére is felhívja a figyelmet a szójamentességen kívül. A legújabb fejlesztés is igazolja, hogy a kaposvári cég ezúttal is hű maradt szlogenjéhez, miszerint „a jó táplálkozás a közös felelősségünk”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek