2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Medicina
  • »
  • Sokkoló statisztika: minden második férfi küzd libidócsökkenéssel

Sokkoló statisztika: minden második férfi küzd libidócsökkenéssel

Egyre több fiatal férfi küzd potenciazavarokkal. A libidócsökkenés hatásai a 65 év feletti korosztálynál a leggyakoribb, de a stresszes életmód hatására bármely életkorban kialakulhat. Már az ókori görög és római korban a férfiak tudták a megoldást problémájukra, a borbálafű fogyasztásával növelték lecsökkent libidójukat. Most ismét ez a növény forradalmasította a vágykelő szerek kínálatát, ugyanis könnyen elérhető, természetes hatóanyagról van szó, aminek rendszeres használatával újra csodák történnek a hitvesi ágyakban.

A férfiak ma még mindig tabutémaként kezelik a potenciazavaraikat, pedig nagyon sok férfit érint ez a probléma, ami nem jelent egyértelműen impotenciát. Sokszor lelki okok, stressz vagy éppen csak a fáradság áll a vágymentes állapot mögött, de mivel a férfiak szégyellnek beszélni róla, sokszor a szorongás miatt még rontanak a vágylohasztó állapoton. Tudni kell, hogy a potenciazavar időszakos előfordulása nem tekinthető kórosnak, bárkivel előfordulhat és van rá megoldás. A téma komolyságát mutatja, hogy Magyarországon jelenleg négyszázezer férfi küzd teljesítési gondokkal szexuális téren. Először az 1990-es évek elején, az Egyesült Államokban készítettek statisztikát a férfiak ágybeli gondjaikról, kiderült, hogy 40 és 70 év közötti férfiak több mint a fele küzd valamilyen fokú szexuális problémával.

A férfiakban folyamatosan dúl a megfelelési kényszer és a versenyszellem, ami estére teljesen lefárasztja őket. Csides Kata szexuálpszichológus a stresszt és a kimerültséget nevezte meg elsőszámú kiváltó oknak azzal kapcsolatban, hogy egyre több férfi küzd szexuális zavarokkal.

– Egy olyan felpörgetett világban élünk, a férfiakon akkora a nyomás, hogy estére teljesen kikészülnek, s ez libidó problémákat okoz.  A másik gyakori probléma, hogy a média azt sugallja a férfiaknak, hogy az az igazi férfi, aki hatalmas szerszámmal rendelkezik, mindig kész a „bevetésre”, ő a lepedő ördöge. A férfiaknál sokat számít, hogy milyenek az ágyban, ettől érzik magukat férfinak, és ha adott hölgy elégedetlen, akkor az önértékelés folyamatosan romlik és a végére ott tartunk, hogy folyamatos fél hat van, és nem lehet feltornászni már hat órára – magyarázta a szexuálterapeuta.

Pánikra semmi ok, a virágzó borbálafű rendszeres fogyasztása serkenti a szexuális aktivitást, jó hatással van a hímivarsejt termelődésére. Ez a növény igazi férfi elixír, a népgyógyászat szerint a szexuális aktivitás serkentésén túl a legkülönbözőbb betegségek és tünetek kezelésére alkalmas, ajánlják vitaminhiány ellen, szív és érrendszeri betegségek, a stroke utókezelésére, vízhajtásra, prosztataproblémák kezelésére, de még epilepszia esetén is. A legkiemelkedőbb hatása, hogy növeli a férfilibidót. Mivel egy természetben megtalálható növényről beszélünk, olyan komoly mellékhatásokkal nem rendelkezik, mint a kémiai laborokban kikísérletezett potencianövelő szerek. A borbálafűnél nem jelentkeznek mellkasi fájdalmak vagy éppen gyógyszer okozta különféle allergiás reakciók. Tehát, a borbálafű a férfiak titkos elixírje, hiszen elűzi a fáradságot, frissít, növeli a libidót, segít a stressz oldásban és számos betegséget is megelőz.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…