2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Semmelweis- nap

Dr. Csiba Gábor igazgató, az alábbi közleményekett juttatta el szerkesztőségünkhöz:

Ismételten tájékoztatom a lakosságot, a kórházba érkező betegeket, látogatókat, hogy az egészségügyi tevékenységek végzésének egyes kérdéseiről szóló 2003. évi LXXXIV. törvény 15/B.§ alapján: „ Július 1-je Semmelweis-nap, amely az egészségügyi szolgáltatóknál foglalkoztatási jogviszonyban álló egészségügyi dolgozókra és egészségügyben    dolgozókra  kiterjedően munkaszüneti nap.”

A Borsod-A.-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház  2011. július 1-én    ( pénteken  )    a fent említett törvényt figyelembe véve, hétvégének megfelelő ellátást biztosít.

Kérem a lakosság megértését.

***

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház felhívja az érintett lakosság figyelmét, hogy az encsi tüdőgyógyászati szakrendelés, tüdőgondozó és tüdőszűrő állomás (Encs, Vasút út 7.) tevékenysége 2011. július 1-jétől átkerül a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház szikszói kórházrészébe (Szikszó, Kassai út 45-49.). A rendelési idők változatlanok maradnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…