2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Medicina
  • »
  • Rendkívüli véradás a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál

Rendkívüli véradás a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál

Segítő szándékú rokonokat, ismerősöket, barátokat is várnak

Egy hónap elteltével ismét kiszállásos véradást szerveznek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-Magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságán. A rendkívüli időjárási körülményekre való tekintettel ugyanis a Magyar Vöröskereszt nemrégiben felhívást tett közzé, amelyben a lakosság segítségét kérte a vérkészletek pótlásához. Emiatt szerveznek ismét véradást a NAV-nál, ahová ezúttal a nem rendszeres véradókat várják.
Legutóbb idén január 23.-án tartottak kiszállásos váradást Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-Magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságán. Akik akkor adtak vért, azok most nem adhatnak, mivel két véradás között legalább 56 napnak el kell telnie. Ezért most elsősorban a nem rendszeres véradókra számítanak. Sőt a dolgozók segítő szándékú rokonait, ismerőseit, barátait is várják 2012. február 20.-án 10 órától a miskolci székházban.   

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…